» » » Як підключити iphone до комп'ютера?

Як підключити iphone до комп'ютера?

Як підключити iPhone до комп`ютера?

Сьогодні все більшого поширення набувають пристрої фірми Apple, і найпопулярнішими, зрозуміло, залишаються iPhone - стильні, модні, і разом з тим надзвичайно зручні і функціональні пристрої. У процесі використання на певному етапі виникає потреба введення-виведення мультимедіа інформації, будь то збереження фотографій або завантаження нової музики - а в цій справі без комп`ютера не обійтися. Тому цілком закономірно у користувача виникає питання - як підключити iPhone до комп`ютера?

Насправді, це цілком звичайна процедура, впоратися з якою під силу будь-якому користувачеві. Найпростіший спосіб того, як підключити iPhone до комп`ютера - скористатися стандартним USB-кабелем, що входить в комплектацію телефону. При цьому комп`ютер повинен відповідати ряду вимог, головним з яких є наявність роз`єму USB 2.0 (при підключенні до роз`єму USB 1.0 ви побачите напис «Цей пристрій може працювати швидше», і, по суті, не зможете працювати з підключеним телефоном). Кабель підключається до роз`єму і до самого iPhone, після чого з`являється можливість здійснювати подальші дії.

Підключивши iPhone до комп`ютера належним чином, в папці «Мій комп`ютер» ви виявите новий пристрій - цифрову камеру, у вигляді якої і відображається iPhone. Тепер у вас є можливість перенести фото- і відеоматеріали з телефону на комп`ютер, тоді як для здійснення інших дій вам знадобиться додаткове програмне забезпечення - перш за все, програма iTunes, за допомогою якої здійснюється синхронізація iPhone з комп`ютером. Ця програма надає можливість встановлювати програми та ігри, завантажувати музику, фотографії, відео, книги, синхронізувати контакти і т.п.



Розібравшись з тим, як підключити iPhone до комп`ютера, в деяких випадках ми можемо зіткнутися з низкою інших проблем. Наприклад, підключення не вдається, якщо Ваша SIM-карта не відповідає певним вимогам (про що буде сказано в повідомленні про помилку) - для вирішення цієї проблеми рекомендується витягнути карту, або перевести телефон у режим «Авіа». Іноді при підключенні видаються помилки SyncServer або MobileDeviceHelper з повідомленням «Додаток буде закрито», що найчастіше пов`язано з розбіжністю в часі або часовому поясі між комп`ютером і iPhone (при переході на літній / зимовий час) - для усунення помилки необхідно перевірити настройки часу комп`ютера і телефону, і привести їх у відповідність.

Крім того, іноді надходять скарги на нестабільне підключення iPhone до комп`ютера, і тут основними причинами є неправильні настройки або неполадки роз`єму USB, а також пошкодження або несправність USB-кабелю (в обох випадках перевірка проводиться шляхом підключення до іншого роз`єму або за допомогою іншого кабелю) .

Підключення та синхронізація iPhone з комп`ютером, проведені відповідно до рекомендацій, дозволять вам належним чином використовувати всі функціональні можливості даного пристрою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!