» » » Як перенести контакти з iphone на iphone?

Як перенести контакти з iphone на iphone?

Як перенести контакти з iPhone на iPhone?

Apple регулярно випускає нові моделі своїх смартфонів, додаючи в них все більш просунуті функції і покращуючи технічні характеристики. Чи не бажаючи відставати від прогресу, користувачі часто змінюють свої старі iPhone на нові. Але як в такому випадку бути з накопиченими на старому смартфоні даними, і найголовніше - контактами? У цій статті ми розповімо, як перенести контакти з iPhone на iPhone.

Як перенести контакти через iTunes

Найбільш очевидний спосіб перенести контакти з одного яблучного пристрою на інший - скористатися програмою iTunes на комп`ютері. Підключіть смартфон до комп`ютера, відкрийте iTunes і натисніть кнопку «iPhone» у верхньому правому куті вікна. Перейдіть на вкладку «Відомості» і поставте прапорець «Синхронізувати контакти з". Залежно від вашої операційної системи і програмного забезпечення вам буде запропоновано вибрати, наприклад, адресну книгу Windows або Microsoft Outlook. Також ви можете вказати, синхронізувати чи всі контакти або тільки певні групи.

Визначившись з настройками, натисніть кнопку «Застосувати», щоб запустити синхронізацію. Після закінчення процесу відключіть старий iPhone від комп`ютера і підключіть новий. Знову відкрийте вкладку «Відомості», поставте прапорець «Синхронізувати контакти з", виберіть ті ж настройки і натисніть кнопку «Застосувати». Після цього контакти, збережені на комп`ютері, будуть синхронізовані з новим iPhone.

Перенесення через резервну копію



Альтернативний спосіб перенести контакти через iTunes - створити повну резервну копію старого смартфона. Тоді будуть перенесені не тільки контакти, а й інші дані, наприклад, замітки, закладки, події календаря, шпалери, настройки і т. П. Для створення резервної копії підключіть старий смартфон, натисніть кнопку «iPhone» у верхньому правому куті вікна і на вкладці «Огляд» знайдіть пункт «Резервні копії». Виберіть опцію «Цей комп`ютер» і натисніть кнопку «Створити копію зараз».



Потім вимкніть старий смартфон, підключіть новий, і коли iTunes запропонує вам вибір: виконати відновлення з резервної копії або налаштувати пристрій в якості нового, - виберіть перший варіант. Потім виберіть резервну копію старого пристрою і натисніть «Продовжити». По завершенні процесу ви виявите на своєму новому iPhone контакти зі старого.

Перенесення через iCloud

Можна також створити резервну копію контактів та інших даних в хмарному сховищі iCloud. Для цього на старому iPhone натисніть «Налаштування», відкрийте розділ «iCloud» і переведіть бігунок навпроти «Контактів» вправо. Розгорніть пункт «Сховище і копії», переведіть вправо бігунок «Копіювання в iCloud», а потім натисніть кнопку «Створити копію».

Після завершення синхронізації включите другий iPhone і в процесі початкового налаштування виберіть варіант відновлення з резервної копії iCloud. Увійдіть з тієї ж обліковим записом, що і на першому iPhone, щоб раніше створена копія була перенесена на новий смартфон.

Перенесення через додаток

Існує також можливість перенести контакти через спеціальний додаток «Синхронізація і перенесення контактів між різними обліковими записами», яке можна знайти в Apple App Store. Щоб ним скористатися, підключіть обидва смартфона до однієї бездротової мережі. На старому iPhone відкрийте програму та, які контакти хочете перенести. На новому iPhone також відкрийте і торкніться з`явилася стрілки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!