» » » Як встановити драйвер на телефон?

Як встановити драйвер на телефон?

Як встановити драйвер на телефон?

Передачу даних з мобільного телефону на ПК і назад можна здійснити кількома способами. Але іноді ні то не інше не може з`єднати їх разом, і телефон залишається невидимим для ПК. В цьому випадку допоможе установка драйверів на телефон.

встановлюємо драйвер

Якщо у вас є завантажувальний диск, то досить його вставити в CD-ROM і завантажити на ПК програму PC Suite. Після чого мобільний телефон слід підключити до комп`ютера і дотримуватися всіх рекомендацій майстра. Якщо такого диска у вас немає, то слід відвідати сайт виробника і зробити завантаження необхідних драйверів там. Після того як всі драйвера будуть встановлені, можна підключити ПК до телефону за допомогою USB-кабелю, який зазвичай йде в комплекті. Як тільки утилітою «Майстер нового устаткування» буде виявлено новий пристрій, необхідно поставити галочку напроти в пункті «Установка з вказаного місця», який знаходиться в розділі «Виберіть дію, яку слід виконати» і натиснути кнопку «Далі». У вікні, потрібно відзначити рядок «Включити наступне місце пошуку». Потім через кнопку «Огляд» необхідно прописати весь шлях до папки, де будуть збережені всі завантажені драйвера, і натиснути кнопку «Далі» і дочекатися завершення установки. Після натискання кнопки «Готово», всі зроблені зміни будуть збережені. Щоб почати роботу слід перезавантажити мобільний телефон і назад під`єднати його до ПК. Часто користувачі не можуть встановити зв`язок між телефоном моделі Самсунг, а тим часом проблема цілком вирішувана. Досить встановити драйвер для телефону Самсунг, як це було описано вище і проблема буде вирішена. Крім цього цю модель телефону можна підключити до ПК за допомогою дата-кабель, але в цьому випадку можна буде працювати тільки з SMS і телефонною книгою.

Як з`єднати старий телефон з ПК



На жаль, деякі моделі мобільних телефонів не підтримують з`єднання з ПК. На одних немає комунікаційного роз`єму, а в той час як інші телефони мають його, але їх комп`ютер не бачить. У першому випадку нічого зробити не можна, а в другому можна спробувати пошукати в магазинах дата-кабелі і софт. Також софт можна знайти і в інтернеті. Як правило, для таких моделей телефонів його НЕ скачаєш на сайті виробника, але його можна знайти на просторах інтернету, хоч це і непросто. Найчастіше такі проги бувають не безкоштовно. Після установки софта, ПК буде бачити телефон, і ви зможете зробити необхідні маніпуляції. Якщо ж ПК все ж не бачить телефон, то, швидше за все його слід повторно прошити. Тепер ви знаєте, як встановити драйвер на телефон і будете завантажувати в нього необхідні файли, і обмінюватися ними з друзями без проблем. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!