» » » Як знімають поцілунки?

Як знімають поцілунки?

Як знімають поцілунки?

Щира ніжність і палке кохання, зображувана акторами в кіно, настільки приваблива, що глядачі вірять в справжні почуття між ними.

Розглянемо далі, як знімають поцілунки і яких правил при цьому дотримуються актори, режисери і оператори.

Як знімають сцени поцілунків

В першу чергу відзначимо, незважаючи на те, що почуття, зображувані в кіно - несправжні, велика частина поцілунків реальна! Обдурити глядача, коли сцена поцілунку знімається крупним планом, досить важко, тому набагато простіше умовити акторів цілуватися по-справжньому. Однак при цьому необхідно дотримати кілька тонкощів.

Так для кращого ракурсу акторам доводиться нахиляти голову під особливим кутом під час сцени поцілунку. У реальному житті цей кут значно менше.

Сам же поцілунок, як правило, прописується в сценарії, але актори - люди творчі і тому часто під час сцен поцілунків починають імпровізувати. При цьому хорошим тоном серед професійних акторів є відмова від їжі з яскраво вираженим запахом, сигарет та інших речовин, що викликають неприємний запах з рота.

Ніяких інших спеціальних правил під час зйомок сцени поцілунків не існує. Можливо, саме це дозволяє зробити їх максимально справжніми і щирими.

Варто відзначити, що найкрасивішими кінопоцелуямі прийнято вважати сцени з таких фільмів, як: "Віднесені вітром" (сцена у сходинок), "Красуня" (сцена на пожежній драбині), "Титанік" (сцена на кормі корабля).

Якщо хочете дізнатися більше інформації про кіно, читайте нашу категорію Кіно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!