» » » Як знімають еротику?

Як знімають еротику?

Як знімають еротику?

У голлівудських фільмах любовні постільні фільми не рідкість. Імениті зірки зазвичай теж приймають в них участь. Але чи дійсно вони оголюються перед камерами? Як же знімають еротичні сцени? Відкриємо цей секрет.

Любовна сцена може виглядати дуже натурально, природно, чуттєво. Однак на ділі це продумана гра - так, і оголеними зірки воліють не показуватися. Адже картину подивляться і близькі родичі акторів. Як виходять еротичні сцени? На допомогу акторам створені спеціальні накладні корсети, які можна підігнати під параметри тіла таким чином, що вони абсолютно непомітні. Це накладні груди, сідниці, корсети від шиї до талії або корсети в повний зріст. А якщо виникають алергічні реакції на такі щільні пристосування, то застосовують спеціальні прокладки - легкі, зручні. Вони поміщаються між тілами акторів.

Чоловіки-актори під час зйомок любовних сцен у воді можуть надіти спеціальні непомітні тонкі плавки.

Деякі актори попередньо, перед підписанням контракту на зйомки, ретельно обговорюють ступінь допустимої наготи. А деякі зовсім відмовляються від проектів, де присутній "оголення". Хтось боїться, що хтось зі знімальної групи надійде недобросовісно і зніме їх оголеними на камеру телефону, а потім викладе в мережу.

Втім, є і ті, хто не соромиться оголюватися, вважаючи це своїм акторським боргом. Вони вважають, що з маскуванням гра вийде неприродною. Приклад такого ставлення - Шерон Стоун, під час зйомки "Основного інстинкту" відмовилася від шматочків тканини під колір шкіри на прозорій волосіні або дублерші.

Тепер, знаючи про те, як знімають еротику, ви можете прочитати і іншу нашу статтю Як знімають порно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!