Як стати відомим?

Як стати відомим?

Хто з нас не мріє стати відомим і знаменитим, особливо коли чуєш історії таких людей як Марк Цукерберг (всесвітньо відомий засновник соціально мережі Facebook) або Стів Джобс (засновник комп`ютерної компанії Apple). Але як стати відомим насправді?



Насправді стати відомою людиною можна, не тільки створивши власну компанію або розробивши соціальну мережу. Знаменитими і відомими люди стають і за інші заслуги. Згадайте як багато знаменитих спортсменів, моделей, співаків, письменників, музикантів ви знаєте. І це лише початок. Але як всі ці люди стали настільки знаменитими? Існують сім шляхів, які пояснюють як стати відомим:

  1. Чесний спосіб. Навчання, наприклад, в сфері мистецтва в рідному місті, далі навчання в одному з вузів Москви або Санкт-Петербурга. Проходження всіх труднощів особисто і важке сходження по кар`єрних сходах. Це найповільніший, але самий чесний шлях.
  2. Для впевнених в собі людей. Якщо ви розкутість і дуже талановита особистість від народження, ви вмієте добре співати, танцювати, малювати і т.д., то вам пряма дорога на конкурси талантів. Тут ви зможете показати себе у всій красі. Журі оцінить ваші вміння гідно і дасть вам одне з призових місць. Повз цього не зможуть пройти засоби масової інформації і про вас будуть говорити в газетах, по телебаченню і радіо. Але, якщо ви не зможете заробити призове місце, то вас все одно помітять, головне яскраво показати свій талант.
  3. "З чорного ходу". Якщо ви не змогли увірватися в світ знаменитостей з парадного входу, то вас варто тихо увійти через чорний хід. Існує багато прикладів, коли прибиральниці ставали співачками, а театральні костюмери примами. Чим важче шлях до слави, тим приємніше її нарешті таки досягти. Насамперед вам потрібно простудіювати список подібних вакансій і знайти для себе відповідне, а потім просто зарекомендувати себе як грамотного і розумного працівника, на якого завжди можна покластися, повірте ваші зусилля не залишаться без подяки.
  4. Науковий спосіб. У наш час в Росії відкривається все більше ВНЗ, які пропонують вам освіту продюсера. Ви легко зможете освоїти цю професію і попрактикуватися, розкручуючи себе. У Росії вже кілька відомих людей домоглися популярності саме таким способом.
  5. Знайти спонсора. У багатьох це словосполучення викликає тільки негативні і дивні асоціації. Люди вважають, що це дуже принизливе заняття для дівчат з певним характером, але це далеко не так. Вам просто потрібно знати собі ціну і знайти свою сферу діяльності, а потім назвати себе проектом і написати докладний бізнес-план і почати пошуки спонсора. У нинішній час навіть багато банків не відмовляються вкладати в мистецтво і шоу-бізнес.
  6. Корисні знайомі і родинні зв`язки. Якщо ви маєте такі зв`язки, то вам варто використовувати їх на повну котушку, якщо їх немає, то слід завести такі зв`язки, так як це дуже суттєвий помічник в досягненні ваших цілей. Намагайтеся зав`язати якомога більше корисних знайомств, будьте товариським. У досягненні успіху всі засоби хороші.
  7. Для талантів. Якщо ви справжній талант, але про це знаю тільки ваші друзі, знайомі та сусіди, то вам слід записати демо-касету або відео з вашими талантами і віднести її в різні продюсерські центи. Ходіть на кастинги різних передач, на кастинги ведучих. Ваш головний козир-це ваш талант, використовуйте його і ви досягнете успіху.


Якщо ж ви задалися питанням, як в інтернеті стати знаменитим або як стати відомим в контакті, то тут все ще простіше. Для того щоб стати знаменитим в інтернеті в тому числі і в соціальних мережах, вам не буде потрібно багато зусиль. По-перше, ви просто напросто можете зняти, короткий відеоролик, на якому ви робите, що-небудь смішне чи цікаве і викласти його в мережу. Вашу популярність визначатиме кількість переглядів. Також ви можете стати відомим блогером чи навіть вести свою інтернет передачу. Загалом, тут все залежить тільки від вашої фантазії і ваших уподобань. Дерзайте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!