Як стати легендою?

Як стати легендою?

Навіть повні амбіцій молоді люди часом не знають, що потрібно робити, щоб домогтися визнання і особливо світової популярності. Якщо ваші плани з підкорення світу досить серйозні, то прочитайте цю статтю і дізнайтеся, як стати легендою: таким чином ви позбавите себе від багатьох помилок на шляху до слави.

Як домогтися популярності

Існує два простих правила, яких дотримується практично кожна зірка. До речі, самі знаменитості нерідко озвучують їх в своїх інтерв`ю. Що це за правила?

Робота до сьомого поту

Якщо ви думаєте, що стати зіркою і, вже тим більше, залишатися їй просто, то ви помиляєтеся. У сучасних зірок естради і кіно, спортсменів, письменників, художників вільного часу дуже мало, у більшості - практично немає зовсім. Це не означає, що вони не відпочивають. Відпочивають, звичайно, просто більшу частину часу вони проводять на зйомках, концертах, тренуваннях, в студіях, де займаються іноді до втрати свідомості. Зірки світового рівня - це не просто обдаровані люди, яким, як багато хто думає, пощастило з тим, що їх помітили. За талантом і везінням в переважній більшості випадків стоїть колосальна праця, робота над собою, на яку інші просто не здатні. Тому інші і не зірки.

Уміння пристосовуватися і терпіти



Якщо ти зірка - тобі багато чого дозволено. У тому числі і певні висловлювання, і деякі вільності в поведінці. Однак якщо ти тільки прагнеш до цього, потрібно знаходити потрібних людей і, що ще важливіше, вміти спілкуватися з ними, рекламувати себе. Якщо ви талановиті і зуміли звернути на себе увагу - вважайте, що справа майже зроблено. Так, якийсь час доведеться попрацювати за копійки, але це невід`ємна частина шляху до вершин слави. Жоден спортсмен не починав свою кар`єру з вищої ліги, актор чи письменник - з бестселера, музикант - з хіта. Крім феноменальною працездатності вони також мали і мають приголомшливий терпінням і гнучкістю.

живі легенди



Почнемо зі спортивних знаменитостей. Ім`я Мохаммеда Алі (Кассіуса Клея-молодшого) знайоме навіть тим, хто не дуже цікавиться боксом. Однак шлях великого чемпіона до слави був аж ніяк не легким. Народився він в небагатій родині дизайнера (художника вивісок) Кассіуса Клея. Однак основними проблемами для Алі були зовсім не матеріальні, а расові. Уже ставши олімпійським чемпіоном з боксу, він зіткнувся з расизмом в його чистому вигляді: його відмовилися обслужити в ресторані для «білих», навіть знаючи, що він - олімпійський чемпіон. Також не всі знають, що на шляху до своєї першої і останньої олімпіаді Клей зробив кілька перельотів при тому, що смертельно боявся літати. Ну а про його професійній кар`єрі можна говорити довго. І можна як завгодно ставитися до особистості цієї людини, але нікому ще не вдавалося двічі повертати собі титул чемпіона світу.

Що ж стосується зірок з інших сфер діяльності, то відзначимо всім відому Аллу Борисівну Пугачову. Мабуть, мало про яку іншу знаменитості говорили і говорять у нас стільки, скільки про неї. Але ось лише один з кількох, не дуже відомих фактів про цю співачку, який скаже вам більше, ніж всі чутки разом узяті, про те, що це за людина. У 1986 році, знаючи про аварію на Чорнобильській АЕС, вона приїхала з концертом саме в ті краї, не злякавшись ніякої радіації, щоб підтримати опинилися в такій страшній біді людей. Практично всі глядачі, які були на той концерт, померли через рік, максимум через два, Алла Борисівна ж серйозно підірвала своє здоров`я, і чого їй це коштувало, знають далеко не всі.

Дві такі різні долі, але є те, що їх об`єднує: здатність переносити будь-які випробування, витримувати то, від чого інші б відмовилися. І саме ця витривалість, сила волі властива справжнім зіркам на світовому Олімпі. Хочете спробувати туди піднятися? Виховуйте характер і розвивайте свої таланти.

Можливо, вам допоможуть також наші статті Як стати знаменитою і Як стати відомим.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!