До чого сняться зірки?

До чого сняться зірки?

Прекрасні зірки на нічному небі! Так приємно подивитися на них і помріяти, загадати бажання на падаючу зірку ... Але до чого сняться зірки людям, що це означає?

Значення цього сну залежить від того, кому він приснився

  • Дівчатам побачені зірки уві сні - до веселої компанії, до цікавого заходу, може бути, до вечірки. Чим більше на небі буде зірок, тим більше народу буде в колі її спілкування, одна зірка означає самотність. Якщо вона бачить падаючі зірки - це до шанувальників.
  • Молодій людині зірки також сняться до свята, однак падаюча зірка говорить про те, що його чекають підступи недоброзичливців. Знак зірки уві сні молодої людини повинен сказати йому про те, що його чекає нелегка робота, що вимагає великої кількості зусиль.
  • Жінку зоряне небо уві сні попереджає про те, щоб вона не слухала чужих порад, вони можуть виявитися неточними. Одна зірка на небосхилі - хороший сон для неї. Він каже, що чоловік любить її одну-єдину і не зраджує їй. До чого сниться падаюча зірка? До уваги з боку чоловіка. Орден у вигляді зірки - до проблем її чоловіка, потрібно терміново зайнятися ними, відклавши всі свої справи.
  • Чоловікам побачити зірки уві сні - до успіхів у справах, одна зірка - помітять і оцінять на роботі. Коли уві сні йому вручають або він знаходить знак або орден зірки - це до нагороди, а падаюча з неба зірка обіцяє обвалення планів його заздрісників і конкурентів. Погано, коли чоловік побачить уві сні зірку, яка перетворилася на пил - це до розорення і невдач.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!