Як стати популярнішим?

Набридло бути сірою мишкою і хочеться нарешті проявити себе і вийти з тіні? Тоді ваш час прийшов! Спробуйте слідувати нашим рекомендаціям і у вас все вийде!

Поради: як стати популярнішими

Як стати популярною в школі

Більшість згадує свої шкільні роки, як самі безтурботні і прекрасні. Але для багатьох школярів це зовсім не так. Чималу роль у шкільному житті відіграє популярність серед інших учнів. Як стати популярною в класі і в школі? Спробуємо дати вам кілька порад!

Тримайте нейтралітет! Не варто віддавати перевагу певної групи людей. Якщо ви хочете стати популярною, розширте своє коло спілкування! Постарайтеся стати частиною кожної шкільної компанії, спілкуйтеся з усіма і не ігноруйте людини лише тому, що він не подобається іншим.

Намагайтеся бути доброзичливою! Навряд чи злом і агресією можна домогтися позитивної популярності. Пам`ятайте, що люди тягнуться до тих, з ким можна подружитися і вести приємне спілкування.

Завжди будьте в доброму гуморі! Ніщо не має до людини так, як його щира посмішка і гарний настрій.

Знайдіть для себе цікаве і захоплююче заняття! Залучіть увагу оточуючих хлопців до своєї персони якимось незвичайним хобі. Запишіться в секцію сучасних танців, фото студію або навчитеся грати на рідкісному музичному інструменті. Стати успішними в тому чи іншому занятті.



Подбайте про свій зовнішній вигляд! Зустрічають по одягу, тому вам належить постаратися. Для початку приділіть час і сили догляду за шкірою, волоссям і нігтями. Слідкуйте, щоб ваша одяг був чистим, охайним і, звичайно ж, стильною і привабливою. Дуже важливо виявляти свою індивідуальність, не прагніть зовні бути схожими на інших.

Подружитеся зі старшокласниками! Учень, який володіє довірою старших, завжди буде популярний серед своїх однолітків.

Як стати популярним в Інтернеті

Як стати популярнішими в контакті

Багато хто хоче слави, але не всі здатні її досягти. Якщо ви хочете стати популярними серед користувачів соціальної мережі Вконтакте, постарайтеся слідувати нашим радам.

Група-мільйонник! Адміністратори популярних груп викликають великий інтерес у користувачів. Якщо ви хочете, щоб до вас додавалися в друзі і писали велику кількість повідомлень, створіть групу, яка зможе викликати жвавий інтерес у аудиторії соціальної мережі.



Творчість! Якщо ви талановиті в будь-якої творчої діяльності, не бійтеся продемонструвати це. Виклавши власну пісню, відео, вірші чи оповідання, можна придбати безліч шанувальників. Однак будьте до себе об`єктивні, подумайте про те, чи варто ваша творчість чужого уваги.

Робота в соціальній мережі! Інтерес багатьох користувачів концентрується на співробітниках соціальної мережі Вконтакте. Адже саме до них люди звертаються зі своїми питаннями з приводу роботи сайту.

Як стати популярним в твіттері

Для того, щоб ваш твіттер читали якомога більше людей, записи в блозі повинні бути актуальними і цікавими. Тоді багато хто захоче обговорити ваші пости і дізнатися про вас більше.

Як стати популярною дівчинкою

Яка дівчинка не мріє про популярність? Поговоримо про те, яким способом можна зацікавити у своїй особистості оточуючих людей.

Як стати популярною серед хлопців

Спілкуйтеся! Не соромтеся спілкуватися з хлопцями. Для того, щоб стати популярною, про скромність і сором`язливість доведеться забути. Хлопцям дуже подобаються товариські дівчата з хорошим почуттям гумору. Будьте невимушені в спілкуванні, але не перегніть палицю, адже деякі молоді люди лякаються занадто розкутих дівчат.

Слідкуйте за тим, як ви виглядаєте! Дбайте про те, щоб завжди виглядати охайним і доглянутою. Одяг повинен виглядати стильно і підкреслювати вашу індивідуальність. Макіяж не повинен бути надто зухвалим.

Будьте доброзичливі! Постарайтеся уникати скандалів і інтриг. Не використовуйте людей для досягнення своїх цілей. Не ображайте хлопців. Покажіть, що вам можна довіряти.

Не сидіть вдома! Щоб навчитися спілкуванню, потрібно більше часу проводити в компанії друзів. Ходіть на концерти, в кіно і кафе. Знайомтеся з новими людьми. Пам`ятайте, що досвід приходить з практикою!

Як стати найпопулярнішою

Якщо популярності серед друзів і учнів вашої школи вам недостатньо і ви хочете бути відомою на весь місто, а може навіть на всю країну, доведеться здорово постаратися! Ні для кого не секрет, що широкої популярності домагаються тільки найталановитіші і красиві люди. Спробуйте проявити себе на кастингах або відомих ресурсах Інтернету. Навряд чи, цікава і талановита особистість залишиться непоміченою!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!