» » Як стати крутим?

Як стати крутим?

Як стати крутим?

Сьогоднішня стаття, дорогий читачу, торкнеться непросту тему людських відносин в нашому розвиненому і складно структурованому суспільстві. Багато людей з успіхом беруть участь у своєму житті, і ці результати дозволяють називати їх крутими. Як же стати крутий дівчиною чи хлопцем, якщо ви нічим не відрізняєтеся від інших? Давайте подумаємо над цим разом. Отже:

Як стати крутим?

Мова в нашій статті піде переважно про молодих людей, а саме про підлітків. У зв`язку з цим, ми постараємося витримати зрозумілий лексичний стиль без використання сентенцій високої складності.

Отже, підліток. Це вік характерний орієнтацією людини на оточуючих його однолітків. Саме тому так часто виникає питання про те, як сподобається тієї чи іншої групи своїх друзів. Питання про крутизну - це питання про ваших уміннях і про вашу цінності. Подумайте над тим, чим ви виділяєтеся з сірої маси ваших однолітків. Що ви вмієте краще за інших? Чим ви захоплюєтеся і в якій сфері можете гордо назвати себе справжнім професіоналом? Спираючись на ці відповіді, ви зможете створити якийсь образ себе, який би ви хотіли відчувати в реальному житті.



Немає сумніву, що заробити так звані "очки популярності" вельми непросто. Дуже важко стати крутим в класі. Щоб проявити себе крутим, потрібно набратися сміливості і бути стійким. У вас не вийде бути крутим відразу, доведеться почекати якийсь час, щоб ваші однолітки оцінили вашу поведінку по достоїнству.



Не секрет, що агресивна поведінка створює образ людини, який може впливати на ситуацію кардинальним чином і вирішувати складні проблеми. Однак, способи вирішення, до яких така людина вдається, дуже неефективні. Як відомо, агресія повертається до нас у вигляді негативних явищ. Якщо міркувати про агресивність з точки зору "крутості", то остання з`являється лише на перших порах. Справа в тому, що агресивному людині доводиться підтримувати такий стиль поведінки, що призводить до утворення поганих відносин з усіма оточуючими людьми. Якщо ви вистоїте якийсь час, то ви перетворитеся на тирана. Так, вас будуть боятися. Так, вас будуть поважати. Але не забувайте про те, що при цьому вас не будуть любити. І ваша крутість випарується як пар, після того, як один з ваших конкурентів зламає вам ніс, не дай Бог, звичайно.

Як же домогтися того, щоб бути крутим без застосування сили? Як стати крутий дівчиськом або хлопцем? В даному випадку, вам допоможе розвиток своєї особистості. Це складна справа, яка вимагає багато часу і терпіння, але принесе вам плоди, які назавжди залишаться з вами. На жаль, початок даного абзацу буде незрозуміло більш ніж половині тієї аудиторії, якій буде цікава наша стаття. Однак, ми сподіваємося, що люди, що володіють хоч малою часткою світлого розуму, побачать між рядків той потаємний сенс, який веде до формування сильної і здорової особистості. Розвивайте себе, мислите в позитивному ключі, працюйте над своїми помилками, не зберігайте образи і злості на людей, намагайтеся допомагати ближнім, вчіться прислухатися до свого внутрішнього голосу. Виконуючи ці рекомендації, ви станете незалежним і вільним від рамок нашого суспільства, людиною. А саме такі люди і мають справжньої "крутизною". Саме таких людей люблять, поважають і не бояться. Виховавши такі якості, як відповідальність, любов і щирість, ви зможете домогтися багатьох речей в нашому непростому житті.

Ну що ж. Тепер перейдемо до абзацу, який розрахований на основну частину нашої аудиторії. Як стати крутим в школі? Поговоримо про дешеві і малоефективних способах придбання популярності серед підлітків. При застосуванні рекомендацій будьте уважні і не допускайте розвитку глибокої депресії після раптового падіння вашої "крутості", яке обов`язково станеться, якщо ви підете нижченаведених порад:

  • Купуйте людей. Що це означає? Гроші, на жаль, визначають людини. Чи не маєте власних грошей? Попросіть їх у своїх батьків. Купуйте дорогі непотрібні речі і обов`язково демонструйте їх вашим одноліткам і своєму оточенню. Ведіть розгульний спосіб життя в клубах і на вечірках. Витрачайте гроші без розрахунку і без розуму. Підвищення показників "крутості" вам гарантовано. При відсутності грошей, залишитеся за бортом соціальної човна.
  • Ведіть себе грубо і зухвало. Нічого так не додає "крутості", як бездумне, дурне, а, головне, нахабна поведінка. Прийшли до їдальні? Уперед за булочками без черги! Чекаєте куртку біля гардероба? Досить чекати! Ідіть і беріть самі. Чи не хочете відповідати біля дошки? Надсилайте педагога куди по-далі. Все це опустить ваш статус серед однолітків, але вони будуть вважати вас крутим, радіючи, що самі такими не стали. Навіщо ставати такою людиною, коли вже є клоун в класі? Ось, як стати крутим хлопцем і пацаном!

Ось, мабуть, і все "нормальні" поради, які допоможуть вам стати найкрутішим ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!