» » » Як стати чоловіком?

Як стати чоловіком?

Як стати чоловіком?

Невідомо, задають чи чоловіки собі питання про те, як стати правильним чоловіком? Скоріше за все так. Напевно, все-таки, перед тим, як один став чоловіком, він мріяв стати саме хорошим чоловіком. Але, на жаль, це не завжди виходить.



Давайте поговоримо, чому. І що потрібно робити.

Побутові поради

  • Ви щиро любите свою другу половину. Це вже добре. Якщо ви відчуваєте, що поруч з вами ваша друга половина, то потрібно задуматися, чи все ви робите для того, щоб вона була щаслива. Ви працюєте? Чудово. Але робите щось ви це, швидше за все, заради задоволення своїх власних амбіцій, займаєтеся самореалізацією. Ну, а те, що частина вашої зарплати йде в сімейний бюджет, то це зовсім не подвиг. Це нормально, і тому те, що чоловік несе в сім`ю гроші, ми не будемо характеризувати, як хороший чоловік. Поганий-то адже теж несе. Хороший чоловік повинен не тільки заробляти гроші, він повинен розуміти, для чого конкретно в його родині потрібні гроші, і витрачати їх на вирішення саме цих проблем.
  • Не змінюйте дружині. Якщо ви, дійсно, хочете зрозуміти, як стати хорошим чоловіком, то не здумайте дивитися по сторонах. Адже, по суті, зрада - це те, коли ви віддаєте іншій жінці частина себе. Собі щось не брешіть, що це не так. Ви не тільки тіло їй віддаєте, а й думки свої, свого часу, емоції, тепло, гроші, нарешті. Це все не сприяє зміцненню ваших подружніх відносин. Ви робите свою дружину боляче, та й вам ваша совість не дасть спокою. Тому, хорошим чоловіком вас в даному випадку ніяк назвати не можна.
  • Візьміть частина її обов`язків на себе. Ну, хоч іноді. Винесіть сміття без нагадування. Зустріньте дітей зі школи, просто так. Сплатіть рахунки за квартиру, сходіть в продуктовий магазин.
  • Візьміть участь у вихованні дітей. Цікавтеся їх життям, захопленнями, колом спілкування. Грайте з ними в футбол чи ходите в басейн, в дитячий театр або цирк.
  • Робіть для дружини сюрпризи. І не тільки квіти. Організуйте вилазку кудись. У хороший ресторан, концерт улюбленого виконавця, романтичну поїздку. Подаруйте їй якусь обнову, причому виберіть її самі, без дружини. Вашій дружині будуть заздрити всі продавщиці.

Поради психологів



Наведемо кілька порад психологів з усього світу про те, як стати чоловіком, люблячим і піклується про свою дружину.

  • Станьте, перш за все, справжнім чоловіком. Тільки після цього одружитеся. Необхідно підготуватися до сімейного життя, щоб сім`я ваша стала міцною.
  • Навчіться любити свою дружину по-справжньому. Любов не обмежується тільки сексом. Любов - це почуття, яке змушує пожертвувати заради коханої людини найдорожчим. Це коли ти нічого не вимагаєш натомість, а віддаєш все безкорисливо. Любити - це значить прощати. І, якщо в сім`ї не любить чоловік, то в ній все валиться. Такий сім`ї не бути.
  • Будьте уважні до своєї дружини. Квіти та подарунки варто дарувати не тільки у свята. Організовуйте спільний відпочинок, розваги і поїздки.
  • Потрібно проявляти жертовну турботу про добробут своїх домашніх у всіх сферах життя - фізичної, духовної, матеріальної і т.д.
  • Беріть активну участь у вихованні дітей. Чи не перекладайте всю відповідальність за їх моральне і духовний розвиток на дружину. Ви самі повинні стати хорошим батьком.
  • Будьте милосердним і добрим.
  • Навчіться долати свої плотські бажання. Зрозуміло, що навіть глибоко любить свою жінку чоловік, буде реагувати на красиву жінку. Але в його влади піти на поводу у інстинктів чи ні.
  • Не грубо і не ображайте свою дружину. Ставтеся до неї як до принцеси.
  • Необхідно заслужити довіру сім`ї, завоювати серця рідних конкретними справами, а не пустими обіцянками.

Ми поговорили в цій статті про те, як стати хорошим чоловіком для своєї дружини. Постарайтеся бути саме таким. Адже ніколи не варто забувати про те, що хороша сім`я - це справа, як мінімум двох осіб, чоловіка і дружини. І потрібно завжди прагнути до благополуччя даного союзу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!