Як бачити духів?

Як бачити духів?

Деякі люди задаються питанням про те, як бачити духів? Оскільки для них дуже важливо розвинути в собі цей дар для спілкування з ними. Більшість екстрасенсів, задають їм питання, і отримують правдиві відповіді. Так, що духи нерідко допомагають людям знайти пропажу або розповідають про ту чи іншу людину.

Вправи дозволяють побачити духів

В першу чергу слід почати з споглядання неба. Після декількох тижнів такого вправи ви побачите, як в ньому почнуть з`являтися лінії й розлучення, у вигляді якихось нечітких форми і обрисів. Це можуть бути кулі, зигзаги і овали. Вони можуть бути злегка кольоровими або повністю прозорими. Ці форми також можуть приймати вигляд людей, птахів, тварин, рослин та інших об`єктів. Знайте напевно, щось, що ви бачите, ніякий не обман зору! Все це тонкоматеріальні об`єкти і істоти, звичайні люди не в змозі помітити їх через моргання і неуважності уваги, яке переслідує їх постійно. Але ж крім фізичної реальності, яку ми бачимо очима, існує і більш тонкий світ, зітканий з астралу або ефірної матерії, і він сповнений різних істот і предметів! У рідкісних випадках вдається зафіксувати об`єкти і істоти, виткані з ефірної матерії на відео і фотозйомку.

Виробляємо не кліпати погляд

Для того щоб бачити духів чіткіше слід виробити у себе не моргаючий погляд. Необхідно просто дивитися і стримувати моргательние руху очей. Коли вам захочеться моргнути, потрібно постаратися злегка примружити очі, але не закривати їх повністю, так ви змажете слизову оболонку очей і продовжити дивитися.

Час не моргає перегляду слід збільшувати поступово, з кожним днем потрібно дивитися довше і довше. Протягом дня можна здійснювати кілька таких вправ. В результаті ви потроху зможете бачити духів, а згодом і задавати їм питання. Тепер ви знаєте, як навчитися бачити духів, і обов`язково досягнете своєї мети.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!