» » » » Як бачити з закритими очима?

Як бачити з закритими очима?

Як бачити з закритими очима?

Багато езотерики, а також вчені впевнені в тому, що людина може отримувати інформацію про навколишній світ минаючи зоровий аналізатор. Інакше кажучи, будь-яка людина може навчитися бачити предмети з закритими очима. Стародавні йоги говорили про існування третього ока, який знаходиться трохи вище центру між брів. В індуїстському вченні третє око, або чакра Аджна, відповідав за розвиток ясновидіння та інших паранормальних здібностей. Сьогодні дана тема не втратила своєї актуальності, і багато людей хочуть дізнатися, як бачити з закритими очима.

Як навчитися бачити з закритими очима

Деякі дослідники в даній області впевнені, що всі люди мають здатність бачити з закритими Галазов, але це вміння знаходиться в зародковому стані. Російський вчений В`ячеслав Бронников досяг великих успіхів у дослідженні методу "прямого бачення". Його учні можуть читати з зав`язаними очима і бачити крізь стіни. Ви також можете вивчити «метод альтернативного бачення» в школі В. Броннікова. Вчений стверджує, що будь-яка людина може відкрити третє око. Хочете дізнатися, як навчитися бачити з закритими очима? Тоді читайте далі.

Відкриття чакри Аджна



Перш за все, треба усвідомити, що третє око знаходиться на посередині чола, трохи вище середньої лінії брів. Саме в цю точку повинна бути спрямована вся ваша уявна енергія під час медитацій.

  • Чакру можна відкрити вчасно медитації. Виберіть час, коли вас ніхто не буде відволікати. Сядьте в тихому місці, необов`язково сідає в позу лотоса, можна просто взяти зручну позицію сидячи. Можете включити музику для релаксації або індійські мантри. Закрийте очі, розслабтеся, забудьте про проблеми, заворушеннях і страхах. Зосередьтеся на своїх відчуттях. Слідкуйте за диханням: робіть глибокі, повільні видихи і вдихи. Коли відчуєте, що розум звільнився від негативних емоцій, переходите до роботи з чакрою;
  • Зосередьтеся на області третього ока. Чакри Аджна візуалізують за традицією синім кольором. Уявіть синій куля, яка рухається за годинниковою стрілкою в області нашої чакри. Спочатку вам буде складно утримати увагу хоча б на протязі 3 хвилин, але поступово ви зможете концентруватися на чакри 20-30 хвилин. Тренування потрібно проводити щодня;
  • Коли досягнете високого рівня концентрації на чарці, і попрактікуетесь достатню кількість часу, виконуйте таку вправу: під час медитації з закритими очима доторкніться вказівним пальцем до точки чарку Аджна. Трохи натисніть пальцем на цю точку, як ніби хочете відкрити очей;
  • Наступним кроком буде безпосередня практика бачення з закритими очима: починайте розрізняти предмети за кольором, потім по формі. Після почніть вивчати віддалені предмети або предмети, що знаходяться за якою-небудь перешкодою.

Тепер у вас є відповідь на питання: як бачити з закритими очима. Принаймні ви вже можете робити свої перші кроки на цій ниві. Бажаємо успіху!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!