Як грати очима?

Як грати очима?

У істинної жінці повинна бути загадка або родзинка ... Таємнича і недосяжна, вона сміливо розбиває серця чоловіків, залишаючись при цьому неприступною. Це мрія кожної. Мільйони жінок мріють про чоловічій увазі, і лише одиниці в ньому «купаються». В чому секрет? Жінка від природи наділена здатністю до кокетування. Тільки самі закомплексовані не знають, як грати очима, вірніше, не впевнені в тому, що у них вийде.

Як навчитися будувати вічка

Ми вже з`ясували, що це залежить від жінки. У кого-то це виходить легко і невимушено, а кому-то потрібні тренування. Пропонуємо скористатися порадами, які неодноразово застосовувалися на практиці. Ваш погляд не повинен висловлювати конкретну емоцію. Не потрібно, щоб чоловік розгледів симпатію відразу. Бажано, щоб він зловив ваш мрійливий і швидкоплинний погляд, який зупинився б на ньому випадково і затримався всього на 3 секунди. Подбайте про ніжну усмішку на своєму обличчі. Огляньте предмети, які знаходяться поруч, а потім ще раз придивіться до чоловіка, але затримайте погляд трохи довше. «Зачепитися» поглядами. Тепер можете бути впевнені, що з цього моменту ви під пильною увагою.

Гра очками триває

Тепер ви точно знаєте, як стріляти очима і потрапити точно в ціль. Але майте на увазі, гра тільки почалася. Настійно рекомендується зайняти активну позицію. Трохи опустіть голову і продовжуйте поглядати на людину, з яким намагаєтеся фліртувати. Існує навіть урок акторської майстерності: дивимося на нього, переводимо погляд в бік, а потім опускаємо вниз. Потім знову на нього і вниз. Важливо пам`ятати, що при цьому ви повинні скромно посміхатися. Важливо дивитися легко і невимушено. Погляд повинен закликати до флірту. Чоловік, дивлячись на вас, повинен думати, що майбутні відносини ні до чого його не зобов`язують, а принесуть лише задоволення. Тоді ваше майбутнє спілкування буде більш легким.



Ви мрієте бачити поруч із собою сильного і розумного чоловіка? Тоді будьте сміливою і впевненою в собі, тоді будь-який чоловік неодмінно відповість вам взаємністю. Після цих нескладних дій (бажано потренуватися перед дзеркалом в перший раз), кожна усвідомлює, як будувати вічка ефективно. Адже стати «жінкою» - ціле мистецтво. Треба відзначити, що до правильного погляду «додаються» ще хода і постава. Не залишиться без уваги і вміння вести себе в суспільстві.

На замітку

Погляд може багато розповісти про людину. Якщо чоловік помітив красиву дівчину, то він обов`язково подивиться на неї ще раз, вже пильніше. Його зіниці розширюються. Природою закладено, що чоловік - воїн і завойовник. Він не може не вступити в гру. Жінка ж мріє, щоб її завоювали. Їй достатньо звернути на себе увагу кандидата і дати зрозуміти, що він може її підкорити, дозволити любити себе. Для цього потрібно подивитися у відповідь на залицяльника і при цьому посміхнутися. Тоді між ними «спалахує іскра». Триває це дію секунди і сприймається на підсвідомому рівні. І все це - відповідь на «правильний» погляд.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!