» » Як його закохати в себе?

Як його закохати в себе?

Як його закохати в себе?

Старовинна фраза свідчить, що чоловік закохується в жінку, а вже вона потім вирішує - вибрати його чи ні. Інша справа, якщо жінка вибрала чоловіка по своєму смаку, а він ще про це не знає. У даній статті буде розказано про те, як допомогти чоловікові закохатися в жінку.

Закоханий чоловік - гідність жінки



Мудрість жінки повинна проявитися в тому, щоб чоловік вважав, що він першим виявив до вас інтерес. Зберегти це його переконання, і закріпити його, потрібно постаратися. Для цього треба стежити за тим, які посили ви робите, іноді самі того не усвідомлюючи. Адже часто людина знаходиться в пошуку своєї другої половинки, яка доповнює його багато в чому, але зберігає при цьому свою індивідуальність.



До того ж, людина - істота, наділене практичним розумом, яке при новому знайомстві, зважує всі позитивні і негативні сторони цього, якщо, звичайно, тут немає всепоглинаючої закоханості. А чоловіки особливо відрізняються прагматизмом, тому їх треба і зачепити на цьому. Щоб склалося відчуття, що без вас йому ніяк не обійтися. Це дуже допомагає в питанні того, як його закохати в себе.

Не варто забувати, що ми всі дуже любимо відчувати свою значимість для кого-небудь, тому що це лестить нашому «Я», і таке відчуття затримує людей один біля одного напевно. Симпатія між людьми може виникнути в будь-якому місці і в будь-який час, головне - правильно визначити людини і розвивати відносини з ним у вірному напрямку, не упускаючи своїх можливостей. Що для цього потрібно?

Як залишитися собою і завоювати чоловіка

  • Залишайтеся вірною своєму стилю! Щоб можливість появи для вас нового почуття була помітна здалеку. І не має значення, що ви в цей момент робите - займаєтеся прибиранням дачної ділянки або пішли прогулятися з собакою. Головне - ваш стиль і чарівність.
  • Будьте напоготові! Готовність до відносин повинна бути вашою головною внутрішньою програмою. Будьте уважні до зовнішніх знаків, щоб вчасно відреагувати. Адже навряд чи вам буде відомо заздалегідь про те, який він, закоханий чоловік, який зустрітися вам на шляху.
  • Не бійтеся проявити свій інтерес! Проявом вашого інтересу до чоловіка може послужити довгий погляд у відповідь. Не випадково говорять про любов з першого погляду! У цей час складається перше враження про людину. І якщо вже зав`язалася бесіда, то більше половини її повинен складати саме контактний погляд. А відведення очей в сторону може бути розцінено як втрата інтересу.
  • Візьміть ініціативу на себе! Минув час забобонів про неможливість жінці першої заявити про свою симпатію, а потім мучитися питанням, чи закоханий він у мене. Адже безпосередньо робити нічого не треба. Досить посміхнутися, відповісти на погляд, поправити зачіску. Чоловік, який проявив реакцію на ваші знаки - вже вибрав вас, причому потім він може сказати, що ініціатива була з його боку. Чи не переконувати його ніколи!
  • Початок покладено - дерзайте! Будь-які відносини - це робота, особливо на початку. Тому не обмежуйте себе в прояві знаків симпатії до чоловіка, будь це хоча б кивок голови, коротка фраза у відповідь або жест, що повторює його дію. До речі, такий психологічний вплив, як дзеркальність жестів, міміки і дій йде на користь зміцнення відносин.
  • Будьте уважні до його інтересам! Під час бесіди, звертайте увагу на те, що чоловікові найбільше цікаво, про що він охоче говорить, і підтримайте його в цьому.
  • Закріплюйте інтерес до своєї персони! Головним в розмові будуть не тільки висловлювання чоловіки, але і його поведінку. Звертайте увагу на все: на погляд, щоб він не втрачав зацікавленості, на положення його рук, щоб він не схрещував їх, і в цілому на вираз обличчя.
  • Розкрийте свій маленький секрет! Довірче спілкування зближує, але важливо не переборщити, щоб не злякати людину. Все добре в міру!
  • Зберігайте інтригу! Недоступність жінки дуже важлива. Але теж в міру, тому що це може і відштовхнути чоловіка, який, наприклад, запрошує вас на побачення, а у відповідь бачить кам`яне обличчя і відповідь крізь зуби.
  • Переживання зближують! Адреналін може зіграти об`єднуючу роль на першому побаченні і допомогти жінці в досягненні мети, як його закохати в себе. Хвилюючі почуття залишаються в пам`яті надовго і дають привід до подальших зустрічей.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!