» » » Як подобатися чоловікам?

Як подобатися чоловікам?

З початку світу і до його кінця, поки на світі будуть жити чоловіки і жінки, буде завжди злободенним питання про те, як сподобатися чоловікові і що треба для цього робити. У даній статті ми розглянемо основні моменти цього питання. Звичайно, є винятки у вигляді щасливих володарок чоловічих сердець, яким ця тема може здатися нудною. Але і для таких осіб питання про симпатії з боку чоловіка все одно важливий. Тому що є побутова сторона життя, в якій, найчастіше, немає місця ні романтики, ні кокетування, де навіть саме поняття жіночності втрачається.



Що потрібно зробити, щоб чоловік не перестав прагнути до спілкування з вами, і в підсумку отримати відповідь на питання: чи подобаюся я чоловікові? А якщо відносини між вами вже закінчені, як зберегти дружбу? Або навпаки, щоб чоловік при згадці вашого імені на увазі не колегу по роботі або соратника по партії, а саме жінку - жіночну і прекрасну.



Для початку треба щиро полюбити себе, щоб оточуючі чоловіки це відчували і зупиняли на вас погляд захоплення. Потім навчитися легко заводити розмову з протилежною статтю. А далі потрібно слідувати тим правилам, які ми позначили в цій статті.

Правила поведінки, щоб сподобатися

  • Будьте позитивні по відношенню до чоловіків. І вони це відчують. Уникайте звичного для деяких жінок вираження «Всі чоловіки сво ...», тому що це погано вплине на вас. Такі жінки заздалегідь чекають недоброго вчинку по відношенню до себе і інстинктивно підштовхують до цього чоловіка. А потім радісно потирають руки зі словами «Я ж казала!». Причина цього, швидше за все, криється в дитинстві, в непростих відносинах з татом, або в підлітковому віці, де були важкі переживання через нерозділене кохання. Треба обов`язково звільнятися від цього, щоб мати згодом повноцінні відносини з чоловіком. Психологи радять такий спосіб: йдучи по вулиці і бачачи якогось чоловіка, похваліть його про себе за що-небудь (за впевнену ходу, за начищені черевики, за сконцентрований погляд і т.п.). Такий метод допомагає створювати позитивний настрій у взаєминах з чоловіками.
  • Не потрібно нічого ускладнювати. Цю дорогоцінну рису в жіночому характері чоловіка оцінюють дуже високо, як, в принципі, і всі навколишні. І саме при виборі того, які жінки подобаються чоловікам, виграють незмінно ті, хто не ускладнює. Тому що властивість бути простіше допомагає всюди - і при поході в магазин, і в роботі з колегами, і з сусідами свого будинку. Ніяка наисложнейшая ситуація не варто ваших відносин з чоловіком. І навіть якщо ця ситуація сталася через ваших з ним розбіжностей, які не драматизуйте і постарайтеся мирно все вирішити.
  • Частіше посміхайтеся. Найкраще засіб показати свою прихильність до чоловіка, це посміхнутися. Жінка з незмінно похмурим виглядом навряд чи приверне до себе чоловічу симпатію. А ось природний сміх і чарівна посмішка обворожат будь-кого. Тому, якщо вас ставить у складне, як подобатися чоловікам, то найпростіше - частіше посміхайтеся.
  • Будьте жіночні. Образ тієї, яка «коня на скаку зупинить, в палаючу хату ввійде", не налаштовує на романтичний спілкування. Тому ваша поведінка і зовнішній вигляд повинні бути звабливими для чоловіка, що притягають до себе. Досягти цього можна за допомогою елегантного одягу, акуратною зачіски, непомітного макіяжу, не забуваючи про повітряну ходу і приємний голос. Внутрішня жіночність - в здатності вислухати, зрозуміти, підтримати, надихнути і, де потрібно, промовчати.
  • Цінуйте вчинки чоловіка. Найрізноманітніші - від компліменту в вашу сторону до цінного подарунка. Адже чоловік - це годувальник, мисливець. І все, що він видобуває, він приносить своїй жінці, яка використовує всі це за призначенням. Будьте вдячні йому за це! Не відвертайтеся від маленьких подаруночків, зустрічайте компліменти з радістю. Буває, що жінка задається питанням, як зрозуміти, що подобаєшся чоловікові, який не робить знаків уваги у вигляді подарунків. Пояснень цьому може бути багато: і через короткочасність відносин, і з фінансової неспроможності, і з якихось його власних причин. Найкраще безпосередньо запитати про це, щоб уникнути розбіжностей у відносинах, звичайно ж, добре підбираючи слова, адже чоловіка так легко образити!
  • Будьте кокетливі. Навіть невеликий натяк в ваших діях на кокетство, розбурхує чоловіка, як, наприклад, поправити волосся, соромливо моргнути очима, або більш відверте - облизати губи. Але ці жести повинні бути природними, а не награним, щоб залучити чоловіка.

Якщо все-таки ви не можете вирішити, як зрозуміти - чи подобаєшся чоловікові, то краще за все поставити йому це питання і отримати пряму відповідь. Якщо він буде позитивним, то чоловік виявився хитрішим вас. Якщо ж негативним, то такий урок повинен спонукати вас на посилення своєї поведінки стосовно чоловіків, в плані своєї майстерності зваблювання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!