» » Як підкорити чоловіка?

Як підкорити чоловіка?

Як підкорити чоловіка?

Питанням, як підкорити чоловіка, хоча б раз в житті задається кожна жінка. При цьому серед представниць прекрасної статі часом побутує думка, що чоловіки дістаються їх легковажним суперницям, а ті, хто здатний на вірну і самовіддану любов, залишаються ні з чим. Можливо, ви теж так думаєте, однак, мушу зауважити: хоча і частково, ви маєте рацію. І ось чому: легковажні жінки подобаються чоловікам і вміють змусити вважати себе кращими. Для чоловіка сподобатися такій жінці - честь! Беріть приклад, адже і ви можете добитися того, що знаходиться поряд з вами чоловік буде вважати, що зловив удачу за хвіст.

Чоловіки люблять очима

Почнемо з того, що згадаємо стару істину: чоловіки люблять очима. Однак не всі знають, що вони не звертають особливої уваги на такий важливий для дам фактор, як вага. Тому жінці, щоб здаватися стрункою. досить стежити за подтянутостью фігури, роблячи нескладні фізичні вправи.

І все-таки, як підкорити чоловіка, не будучи красунею? Представниці прекрасної статі повинні знати, що красивою чоловіки вважають ту жінку, яка всього лише відчуває себе такою. Подібні жінки, запевняють вони, прямо-таки поширюють навколо себе флюїди привабливості.

Деякі жінки вважають, що, чим на них одягу менше, тим краще, сексуальніше вони виглядають. Чоловіки, тим часом, вважають по-іншому. Сексапільні, на їхню думку, обтягуючі майки, високий каблук і довгі спідниці з розрізом.

Крім того чоловікам не подобається агресивний макіяж і довгі гострі нігті.

Перше враження



Як підкорити чоловіка з першого погляду? Адже перші враження бувають глибокі і часто незворотні. Тим часом, ви не знаєте, хто стріне вас сьогодні або хто спостерігає за вами потайки. Тому будьте впевнені в собі, ну або ведіть себе, як упевнена в собі людина. Покажіть, що ви переможниця, і, навіть якщо це не так, ви незабаром нею станете.

Ініціатива не карається

Навпаки, вона навіть вітається. Ведіть себе, як туристка. У чоловіка можна запитати дорогу, попросити допомоги або просто мило привітати біля будинку, роботи, в магазинах. Ваша привітність і доброзичливість будуть винагороджені, і чоловіки будуть із задоволенням знайомитися з вами.

Ви зустрічаєтесь

Намагайтеся зробити ваше спілкування з вподобаним чоловіком насиченим. Плануйте побачення, відвідуйте цікаві місця. Не забувайте про хороші манери і лексиконі, які як і раніше мають для сучасного чоловіка велике значення.



Телефонуйте і пишіть повідомлення, залишайте послання в соціальних мережах, адже час, коли ініціатива жінки вважалося непристойним, давно пройшли! Якщо ваш улюблений подзвонить вам сам, з радістю привітайте його, назвіть на ім`я. Він повинен думати, що ви шалено раді чути його голос.

Вирушаючи куди-небудь з чоловіком, враховуйте його фінансові можливості, як якщо б це були подруга або родич.

Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок

Це твердження нікому поки не вдалося оскаржити. Тому, дівчата, вчіться готувати і запозичень парочку, а то і трійку коронних рецептів. Якщо вам відомо улюблене блюдо вашого чоловіка, приготуйте його. Ваш спільний обід або вечерю може стати незабутнім. Можна спробувати приготувати щось удвох. Таке кулінарне співтворчість стане по-особливому приємним.

Слухайте його, аж рота роззявивши

Знаєте, кого називають хорошим співрозмовником? Вірно, людини, яка вміє слухати. Слухайте його завжди і всюди. Слухайте з задоволенням, що б він не говорив. Це вірний шлях до весілля.

Задавайте своєму чоловікові найрізноманітніші питання, починаючи з того, ким він мріяв стати в дитинстві і хто була його перша любов, і закінчуючи тим, як він ставиться до кремації. Чоловіки дуже люблять говорити про себе. Слухайте його щиро і зацікавлено. Досягніть того, щоб він спілкувався з вами, як з самим собою, щоб довіряв вам, щоб відвертість увійшла у нього в звичку.

розвивайтеся інтелектуально

Зачаруйте свого чоловіка, підкидаючи йому постійно нові ідеї для роздумів. Згодом у нього з`явиться потреба в новій їжі для розуму. Ви ж будете знаходити цікаві теми для розмови, скажімо, в хорошому довіднику, готуючись до побачень, як свого часу готувалися до уроків.

Метод і батога, і пряника

Багато жінок розраховують заманити чоловіка красою, соціальним статусом, сексуальністю, умінням смачно готувати, матеріальною забезпеченістю. Але є набагато кращий спосіб. Заохочуйте і критикуйте свого чоловіка. Похвала змушує його відчувати себе особливим. А критика стимулює відносини, підстьобує чоловічі емоції. Якщо критика (не плутати з образами) і похвала врівноважені, то результатом стають ще більш міцні позитивні почуття до вас.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!