» » Як зачарувати чоловіка?

Як зачарувати чоловіка?

Всі ми знаємо, що на милування нема силування. А що якщо не насильно? Хочете підкорити чоловіка - робіть це непомітно. Багато що залежить саме від вас. Зрозумієте, як зачарувати чоловіка - буде вам щастя. Давайте ж розберемося, як можна завоювати, полонити, зачарувати і спокусити представника сильної статі.

Перше знайомство

Отже, ви зустріли «Його». Ви зрозуміли це практично з першого погляду, з перших слів. Не варто слідувати міфу про те, що жінка не повинна проявляти і найменшої ініціативи. Насправді, найперший сигнал посилають саме представниці слабкої статі. Чоловік повинен спочатку відчути, що ви готові йти з ним на контакт, інакше він може і не зважитися завести з вами знайомство. Ви посилаєте сигнал, але він не зобов`язує вас до серйозних дій. Ви дивіться, хто саме відреагував на нього, хто послав вам відповідний сигнал про те, що ви були помічені і вибираєте собі відповідну кандидатуру.

Так яким повинен бути цей сигнал? Як зачарувати чоловіка при першій же зустрічі? Все просто - достатньо мило посміхнутися і зробити привітний погляд, тоді чоловік обов`язково підбадьорити, і піде вам на зустріч.

близькість

Тепер ваше завдання - потрапити в його особисту зону. Тобто, наблизитися настільки, щоб він зміг звернути на вас своє повне увагу, розглянути вас, відчути ваш запах, вловити ваш погляд. А погляд повинен бути трохи грайливим, трохи загадковим і як би затрималися. Ви можете схитрувати: впустити що-небудь, щоб він проявив активність і допоміг вам це підняти. Тільки не забудьте подякувати йому. Слідкуйте за тим, як він на вас реагує, і не поспішайте відразу ж тікати після того, як він допоможе підняти вашу сумочку, парасольку або іншу річ. Не варто сподіватися на те, що він відразу ж кинеться за вами навздогін.

Як зачарувати свого чоловіка

Якщо найскладніший шлях пройдено, і знайомство таки зав`язалося, справа залишилася за малим - зачарувати, завоювати, підкорити. Звичайно, це не так легко зробити, тому що однією посмішки тепер буде замало. Насправді, боротьба за чоловіче серце починається тільки тепер.

стиль



Ви знайомі з ним, ви бачите його досить часто. Як і кожна жінка, ви завжди помічаєте, як він виглядає, поголений він чи ні, яке її настрій. Так і чоловіки. Вони цього не показують, але вони помічають в нас дуже багато. Нехай зміна відтінку вашої губної помади залишиться їм не помічена, але в іншому будьте пильними.

Слідкуйте за своїм одягом і зачіскою. Одягайтеся зі смаком, красиво і охайно. Не потрібно носити дуже вульгарні, відкриті речі. Чи не намагайтеся дізнатися, який колір йому більше подобається і носити, скажімо, тільки помаранчеві наряди, тому що він вважає за краще цей колір. Ви самі знаєте, що саме вам більше до лиця. Ваш одяг повинен говорити про те, що ви - незалежна, індивідуальна, сексуальна дівчина з хорошим смаком.

Загальні інтереси



А ось до його інтересам, до його хобі, будьте уважні. Пам`ятайте, спільні інтереси об`єднують людей. Зберіть інформацію про його захоплення і покажіть, ненароком, що у вас теж є інтерес до цієї теми, але не дуже великий. А може він зможе щось прояснити для вас або допомогти зробити вам правильний вибір? Не сумнівайтеся, що він почне з вами частіше спілкуватися, розповідати про все. Ви, головне, слухайте і не перебивайте. Дайте можливість чоловіку показати, який він розумний і покажіть, що вам подобається з ним спілкуватися.

Кулінарні пристрасті

Поступово і непомітно збирайте інформацію про те, які страви він віддає перевагу. Навчіться готувати все, що він любить, але не здумайте розповісти йому про це. Терпляче чекайте ситуацію, яка дасть вам можливість продемонструвати свої таланти, тоді ви його просто приголомшила.

Всі чоловіки люблять смачно поїсти. Як-небудь між іншим, скажіть, що ви дуже любите готувати. Чи не нав`язливо, дайте йому зрозуміти, що це лише мала частина ваших талантів. Нехай у нього складеться думка, що тільки ви будете здатна добре про нього подбати.

непередбачуваність

Якщо він вже зрозумів, що ви справжня «зірка» і трохи злякався, дайте йому зрозуміти, що є для нього доступною. Це можна виразити поглядом, можна словами (звичайно, не варто говорити прямо: «Я доступна для тебе», деякі слова мають прихований сенс). І ось, коли він вже кинеться до вас за продовженням спілкування - закрийтеся від нього. Досить. Ви вже охололи, і йому доведеться докласти чимало зусиль, щоб знову завоювати ваше розташування.

закріплення результату

Кожен чоловік приховує в собі маленьку дитину. Потреби і бажання у них невеликі, але якщо не приділяти їм увагу, не бути ніжною і лагідною, вони перетворюються в неврівноважених примхливих істот. Як зачарувати свого чоловіка? Будьте добрішими до обранця, не судіть його за недоліки, приймайте таким, яким він є. Балуйте його періодично і не робіть найстрашнішу помилку - ніколи не принижуйте його чоловічу гідність, інакше ви втратите його раз і назавжди.

Хочете бути коханою ним завжди? Викликати захоплення через рік, два, п`ять, десять, сорок років? Думаєте це неможливо? Будьте завжди в гарному настрої, показуйте йому свою індивідуальність і незалежність і побачите, що все реально.

Ви самі знаєте, як зачарувати чоловіка. Цим даром наділена кожна жінка, тільки необхідно відчути його в собі. Любіть свою чоловіка, будьте коханими і ніколи не забувайте цінувати і поважати себе, адже ви - особистість і саме такий ви будете закохувати в себе всіх навколо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!