Як звабити чоловіка?

Як звабити чоловіка?

Практично кожна жінка мріє про те, щоб чоловіки реагували на неї, як на гейшу, сирену, куртизанку. Питання про спокушання сильної статі актуальний і в реальному і в міфологічному світі. Якщо вам потрібно заволодіти його тілом і душею на одну ніч, то досить буде надіти сексуальні панчішки, коротеньку спідничку і кофточку з глибоким вирізом. Побачивши такого жіночого силуету, сильна стать, як правило, перетворюється в слабкий. Але якщо він потрібен вам в довгостроковому періоді, то цього буде недостатньо. Вам необхідно знати, як звабити чоловіка так, щоб він став вашим назавжди.

хитрість



Для початку давайте з`ясуємо наступне. Чоловіки - це волелюбні істоти, вони добровільно не здадуться в полон. Тому ви повинні діяти непомітно. Наприклад, якщо ви знаєте, що ваш коханий вболіває за конкретну футбольну команду, необов`язково говорити що команда-конкурент грає набагато краще. Так ви навряд чи підійміть свій рейтинг. Будьте хитріше, іноді потрібно говорити йому те, що він хоче почути.

Уроки зваблювання чоловіків

  • Смачна. Обов`язково дізнайтеся, які саме дами в смаку вашого чоловіка. Просто звертайте увагу, які якості він цінує в людині. Правда, тут є один нюанс. Цього разу хитрувати не можна, потрібно знайти в собі такі характеристики і якості. Все одно довго втілюватися інший вам не вдасться, а коли він зрозуміє, що ви йому брехали, він відразу відвернеться від вас. Жіночий потенціал дуже великий, щоб не знайти в собі переваги, про які й не підозрювали.
  • Снігова. Часто кажуть, що всі чоловіки тягнуться до холодних розміреним жінкам. Це не правда. Так, бувають винятки з будь-якого правила, але найчастіше така поведінка їх відштовхує. Не слід, звичайно ж, вішатися йому на шию, влаштовувати облогу, але і в снігову королеву перевтілюватися не потрібно. Багато представників сильної статі навпаки тягнуться до «теплим» жінкам з хорошим почуттям гумору.
  • Дорога. Секрети зваблювання чоловіків досить прості, коли знаєте головне правило - ви повинні знати собі ціну. Завжди і у всіх ваших вчинках, словах, рухах, чоловік хоче бачити ваш рівень. Він хоче знати, що ви його стоїте. Покажіть йому, що у вас є почуття власної гідності. Погляд, тон, хода, постава, вчинки, манера поводитися. Не обов`язково робити зарозумілий вигляд, це тільки відштовхне його. Просто будьте гордої і трошки самозакоханої.
  • Загадкова. Ніколи не віддавайтеся чоловікові сповна. Завжди залишайте місце в його душі для нових вражень. Йому повинно бути цікаво з вами. До тих пір, поки він кожен раз буде чекати нове побачення, щоб дізнатися, яка ж ви сьогодні, він буде горіти. Змушуйте його чекати, турбуватися, сподіватися, сумніватися, змусьте його сходити з розуму. Стати його загадкою, подаруйте своєму чоловікові справжня пригода, і він віддасть вам своє серце назавжди.
  • Сексуальна. Мистецтво зваблювання чоловіків не обійдеться без жіночої принадності. Якою б гарною, веселою і цікавою ви не були, зовнішність все одно буде практично на першому плані.
  • Займайтеся спортом, покажіть своєму коханому, що ви активна дівчина. Активність в спорті він буде асоціювати з активністю в ліжку.
  • Слідкуйте за своїм обличчям. Якщо ви будете наносити на нього тонни косметики, він буде думати, що ви намагаєтеся приховати якісь недоліки. А ось доглянуте свіже обличчя, сяюче молодістю - це те, що потрібно.
  • Вибирайте не дуже відверту, але і в повному обсязі закритий одяг. Прикриті місця потрібні для того, щоб він сам зміг пофантазувати про те, що ж ховається під елегантними тканинами.


Не поспішайте віддаватися йому при першій можливості. Якщо ви хочете отримати свою жертву більше, ніж на одну ніч, майте терпіння. Навіть якщо він гарний, розумний, сексуальний і на роль його другої половинки є інші претендентки. Будьте розумнішими їх. Не накидається. Будуйте свій план, не поспішаючи, з огляду на кожну деталь. Спостерігайте за його діями і зважуйте свої. Ви жінка! А значить, ви отримаєте своє! Для повної впевненості в своїх силах ви можете навіть подивитися наочно поради психолога про омана чоловіків. Відео, на дану тему ви знайдете на просторах Інтернету. Вірте в свої сили і у вас все вийде!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!