» » » Як себе вести з чоловіком?

Як себе вести з чоловіком?

Як себе вести з чоловіком?

Багато жінок хотіли б дізнатися універсальну тактику поведінки, за допомогою якої можна знайти підхід до серця кожного чоловіка. На жаль, універсального способу не існує, але є деякі рекомендації про те, як слід правильно вести себе з чоловіком. Дотримуючись їх, цілком можливо отримати увагу і порушити інтерес до вашої персони з боку вподобаного вам чоловіки.

Ведіть себе природно

Важливо завжди бути доброзичливою і відкритою. Потрібно розуміти, що зарозумілий погляд і холодна гордовитість тільки відлякують чоловіків. Під час розмови слід уявити, що ви розмовляєте зі своїм другом. Це допоможе зняти напруженість. Не потрібно намагатися здаватися розумнішим, ніж ви є. Дівчата, які намагаються проректи якусь завчену академічну фразу, виглядають досить комічно. Ще один з пунктів, який варто запам`ятати в такій нелегкій питанні про те, як себе вести з чоловіком, - це не перегравати. Слід залишити погляди і яскраво виражені важкі зітхання для сцени. Якщо чоловік вас дійсно зацікавив, то блиск в ваших очах тож буде помітний. У разі, коли ви вирішили вдатися до невербальних способів зваблювання, то виглядати вони повинні природно. Для цього можна потренуватися вдома перед дзеркалом. Врахуйте, що жести, які використовуються вами при спілкуванні, не повинні виділятися від загальної моделі вашої поведінки, інакше вас можуть порахувати нервової або "засмиканою".

Будьте уважні і тактовні



Також необхідно навчитися уважно слухати чоловіка, акуратно направляючи в потрібне вам русло розмову. Не слід перебивати свого співрозмовника. Для того щоб чоловік зацікавився жінкою, в першу чергу, необхідно проявити до нього інтерес. Головне, щоб цей інтерес був щирим. Потрібно ставити йому такі питання, щоб при відповіді на них чоловік міг розкрити себе. Але не варто сидіти, як слідчий на допиті, оскільки чоловікові потрібно бачити реакцію на свої слова.

Знайте собі ціну



У спілкуванні з чоловіком потрібно бути гнучкою і вміти перебудовуватися при зміні ситуації. Будьте готові до того, що, опинившись з представником чоловічої статі, він може повести себе досить нахабно і натякати на більш «тісне» спілкування. У такому випадку варто зупинити його, давши зрозуміти, що ви цінуєте себе і маєте почуття власної гідності. Звичайно, не потрібно будувати з себе «неприступну скелю», краще натякнути на те, що продовження цієї розмови повинно відбутися пізніше, коли чоловік проявить себе і доб`ється вашої прихильності. Якщо ж чоловік буде дуже наполегливий, тоді краще подумати, чи потрібен він вам, і, можливо, підшукати когось, хто буде більше цінувати вас як особистість.

Особливості відносин з одруженими чоловіками

А як вести з одруженим чоловіком себе, щоб завоювати його інтерес? Дістати увагу до себе з боку одруженого чоловіка можливо, однак шлях спокушання невільного чоловіка буде довгий і тернистий. Іноді може статися так, що такий чоловік дуже швидко здасть свої позиції і буде готовий відразу ж почати з вами любовні стосунки. Тоді потрібно розуміти, що перед вами знаходиться або ловелас, або чоловік, що має в своїй родині величезні проблеми з дружиною. У будь-якому випадку, варто задуматися, чи дійсно вам так потрібен невільний чоловік, можливо, варто переключити свою увагу на іншу, не зайняту ким-небудь кандидатуру?

Щоб прив`язати до себе одруженого чоловіка необхідно створити для нього ідеальні умови. Слід виключити будь-які закиди, оточити його турботою, любов`ю і увагою, не створювати проблем. Чоловік, приходячи в ваш будинок, повинен перебувати в атмосфері комфорту і затишку. Обов`язково необхідно дізнатися все переваги вашого улюбленого. Бути може, він не отримує всіх бажаного в своєму будинку, тоді такий «пробіл» повинні заповнити саме ви. Дізнайтеся, що йому подобається з їжі, які теми для розмови він віддає перевагу. Чоловікові потрібно забезпечити впевненість у тому, що ваші відносини не створюватимуть проблем в його родині. Бути коханкою не так вже й просто. Вам необхідно буде змиритися з такими речами, що дзвонити і призначати зустрічі буде тільки він, і так буде завжди на протязі всього вашого спілкування. А це ще один привід задуматися над тим, чи потрібні вам такі нездорові відносини. Цінуйте і любите, в першу чергу, себе. Бути може, ви гідні кращого?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!