» » » Як спокусити чоловіка?

Як спокусити чоловіка?

Як цікаво задумана життя! Буває дивишся, за простій, на перший погляд, дівчиною зі звичайною зовнішністю чоловіки ходять юрбами, а невимовна красуня весь час одна. Не всяка красива жінка в силах спокусити чоловіка, однією зовнішності тут недостатньо. Мистецтво спокушання можна плутати з розбещення чоловіки. Сьогодні ви отримаєте цінні поради і зможете вже ввечері почати практику зі зваблення сильної статі.

Що таке спокушання

Як змусити чоловіка думати про вас годинами, мріяти, домагатися вас - ось про що замислюються жінки, коли хочуть спокусити його. Спокусити чоловіка - значить, впливати в першу чергу на його розум, закохати в себе по мимо його волі. Майстерно жінка буде завжди знаходиться на межі між сексуальністю і вульгарністю, розкутістю і вульгарністю, хитрістю і стервозністю. Отже, навчимося саме спокушати чоловіків, притягувати їх увагу до себе.

Як спокусити чоловіка - основні кроки

Спокушання включає в себе безліч моментів. Не можна вибрати лише одну сторону мистецтва спокушання, інакше у вас нічого не вийде. Спокусити - значить спровокувати збільшення первісної симпатії, а для цього необхідно враховувати всі дрібниці.

зовнішність



Перше правило - доглядайте за собою завжди. Не виходьте з дому, не нафарбувавшись. Красиво і стильно одягайтеся, навіть якщо йдете в сусідній магазин. Чоловіки люблять доглянутих жінок, від яких завжди приємно пахне. Але не плутайте всі ці моменти з вульгарністю в одязі, не виливайте на себе флакон духів і не накладайте тонну штукатурки. Що стосується постави, тримайте спинку рівно, навіть якщо перед вами м`яке крісло.

Також важливо підкреслювати в собі жіночність. При розмові грайливо закручуйте своє довге волосся. Віддавайте перевагу спідницям, а не штанів і джинсів. Думайте, перш ніж сказати. Не сваріться матом, не кажіть непристойностей. І ще один важливий момент - будьте завжди в гарному настрої і настрої, частіше посміхайтеся, адже чоловіки люблять життєрадісних, а не похмурих жінок. Не намагайтеся привернути його увагу сумним настроєм.

Спілкування



Бесіда - важлива частина зваблювання! Щоб спокусити чоловіка, при спілкуванні з ним жінка повинна захоплюватися ним, зацікавлено слухати його розповіді, розвивати його думки. Але не завжди погоджуватися, важливо не втрачати свою думку і м`яко висловлювати його іноді. Не позбавляйте чоловіка перемоги в розмові. Нехай він стане вашим порадником у будь-якому питанні. Припустимо, ви водите автомобіль, цікавтеся його думкою з приводу різних запчастин, правил на дорозі і так далі.

На першому етапі відносин, ваше спілкування буде носити приятельсько-дружній характер. Саме в цей момент жінка повинна проявляти активність і ініціативу. Наприклад, запрошувати на чашечку кави, дзвонити, але відкрито не визнаватися першої у своїй симпатії. І тільки як ви відчуєте, що чоловік вами зацікавлений, захоплений, передавайте ініціативу в його руки. Відпустіть натиск, нехай тепер він дзвонить вам, запрошує куди-небудь. Йому здаватиметься, що це він вас вибирає і домагається.

Невербальні способи спокушання

Отже, ви вже знайомі достатню кількість часу і бажаєте зблизитися з чоловіком. Як спокусити його, використовуючи міміку, жести, пози і дотику? Якщо ви відчуваєте, що симпатія взаємна, дайте чоловікові "зелене світло". Дивіться йому в очі, як би випадково ніжно і лагідно торкайтеся будь-якими частинами тіла, при розмові м`яко торкайтеся до нього рукою.

Якщо ви обидва боїться досить тривалий час, в наступний раз подбайте про обстановку, яка допоможе розслабитися і расрепостіться. Створіть романтичну атмосферу: напівтемрява, не надто багато зайвих очей, музика, шампанське або вино. Але наполягати на близькості ні в якому разі не можна. Чоловік - мисливець, якому цікава недоступна жертва. В іншому випадку у вас вийде лише спокусити, а не спокусити чоловіка, що змусить його зникнути з горизонту вже найближчим часом. Але не варто впадати в крайнощі! Зваблення чоловіка - це, в першу чергу, ініціатива з боку жінки. Ваша ініціатива буде полягати в тому, щоб дати чоловікові зрозуміти, що він може зробити наступний крок на зустріч.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!