Як спокусити хлопця?

Як спокусити хлопця?

Хочете привернути увагу чоловіка, стати причиною його безсонних ночей і сміливих фантазій? Тоді освойте хитромудру техніку спокушання, яка за умови старанного виконання кожного пункту неодмінно дасть бажаний результат.

Мистецтво зваблювання чоловіків



Деякі дівчата спокушають хлопців відвертими нарядами, що викликають макіяжем, зухвалим недвозначним поведінкою. І хоча домогтися бажаного, діючи подібними методами, цілком можливо, відносини з коханим навряд чи триватимуть довше декількох ночей.



Щоб стати для чоловіка не просто іграшкою на ніч, але фатальною жінкою, яка запам`ятається на все життя, дійте інакше.

Зовнішній вигляд

  • Відмовтеся від вульгарного гардероба і непомірно яскравого макіяжу. Ви повинні стати символом жіночності і вишуканого смаку.
  • Нехай це будуть облягаючі, але не занадто короткі сукні з помірним декором (наприклад, мереживом). Брючні костюми, вигідно приховують невдалі деталі фігури і підкреслюють достоїнства. Шорти середньої довжини з просторими блузами, розстебнути до рівня заповітної улоговинки між грудей і т. Д.
  • Вибирайте більш шовковисте, м`які, хвилясті тканини, які так і тягне доторкнутися.
  • Макіяж повинен бути помірним - завжди робіть акцент або на губах, або на очах. Відмінний варіант - спокусливі smoky eyes і помада пастельного відтінку, покрита блиском.
  • Намагайтеся буквально сяяти доглянутістю від кінчиків волосся до кінчиків пальців на ногах. При це неодмінно включайте в свій образ завжди таку привабливу легку недбалість - начебто випадково вибився із зачіски локон, «ненавмисно» розстебнулася верхні гудзики на блузці та ін.
  • Поповніть колекцію духів дражливим, млосним, чуттєвим ароматом з амброю, сандалом. Використовуйте його в мінімальній кількості і тільки у вечірній час, щоб не викликати у чоловіка напад задухи. Вдень же спокушайте чарівними квітковими композиціями - красивими, багатими, дорогими.

Поведінка

  • У спілкуванні будьте кокетливою, але не вульгарною. Впевненою, але не нахабною. Даруйте швидкоплинні посмішки і грайливі погляди. Будьте веселою, жартівливою, розслабленою. Сміливо спілкуйтеся з іншими чоловіками - чим більше їх буде біля вас, тим вище буде інтерес коханого до вас.
  • Дайте чоловікові відчути себе з вами сильним, розумним, талановитим, дотепним, красивим. Робіть компліменти, з захопленням стежте за його розповідями.
  • Не забувайте періодично дражнити його еротичними рухами. Наприклад, задумливо проведіть кінчиком пальчика по губах, стінці келиха. Або як би ненароком пройдіться тильною стороною руки по шиї, трохи прикусити губу. Розмовляючи, погладжуйте носком туфельки ніжку стола і ін. Також можна нібито ненавмисно доторкнутися своєю рукою до його руки, плеча або стегном до його стегна. При цьому потрібно подивитися хлопцю прямо в очі і кокетливо посміхнутися.
  • Проявляйте характер. Чоловікам нецікаво із занадто простими, доступними, зрозумілими з першого погляду жінками. А тому якщо хочете спокусити хлопця, будьте самодостатньою, в міру «складною», загадковою. Наприклад, чудово буде завести якусь «інтелігентне» хобі. Це може бути захоплення живописом, книгами, якісною музикою, подорожами. Можете вибрати і що-небудь більш сміливе - мотоцикли та авто, зброя, стрибки з парашутом, дайвінг тощо. Ви повинні вміти парою вдалих фраз продемонструвати свій розум. При цьому ні в якому разі не намагайтеся мудрувати, поправляти чоловіка - вони це не люблять!
  • Будьте різною. Справжня фатальна жінка - це вічна загадка. Ніколи не знаєш, що їй прийде в голову в наступну хвилину. Показуйте хлопцю, що ви можете бути серйозною і діловий, гордої і трохи зарозумілою, грайливою і кокетливою, забавною і веселою, ніжною і зухвалою. Чергуйте прояв свого інтересу до нього з недбалим байдужістю.
  • Стати його копією. І жінкам, і чоловікам на підсвідомому рівні подобаються ті люди, які є відображенням нас самих. А тому при спілкуванні з хлопцем намагайтеся ненав`язливо повторювати за ним його руху, позу, міміку. Запозичте з його лексикону кілька дуже характерних для нього слів.

думки

  • Оскільки ступінь вашої привабливості для протилежної статі залежить багато в чому від вашого внутрішнього відчуття себе, ваших думок, то постарайтеся розвинути в собі внутрішню сексуальність. Для цього полюбите своє тіло і повірте в те, що ви красива, приваблива, неповторна. Носіть красиве нижню білизну, яке на підсвідомому рівні буде надавати вам відчуття упевненості і розкутості.
  • Думайте про те, кого любите. Уявляйте, як він захоплюється вами, як з нетерпінням чекає нової зустрічі. Пофантазуйте на тему ваших стосунків - перших побачень, першої спільної ночі і наступних щасливих днів, проведених разом.

Можливо, вам також будуть цікаві й інші наші статті на цю тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!