Як стати коханою?

Як стати коханою?
Як стати коханою?

Багато хто схильний розглядати любов як біохімічний і фізіологічний процес, який не контролюється людиною. Однак практика доводить, що привернути до себе людину можна і цілком конкретними методами, не покладаючись на одні тільки сили матінки-природи.

Поведінка



Ви коли-небудь помічали, що поруч із красивими та успішними чоловіками нерідко знаходяться досить посередні в плані зовнішності жінки? Це доводить, що зовнішність, яка хоч і має дуже важливе значення для відносин, далеко не завжди є вирішальним фактором у виборі чоловіком супутниці життя.

  • Давайте людині те, що йому необхідно - це, мабуть, головне правило, виконання якого завжди дає позитивний результат. Якщо чоловік хоче бачити в вас фатальну красуню - подаруйте йому таку можливість. Він мріє про рішучу і самостійної партнерці - будьте такий! Хоче ніжності, наївності і слухняності - негайно приборкаєте «строптівіцу» всередині себе!
  • Дозвольте коханому відчути, що він для вас найкращий, сильний, розумний і ін. При цьому не варто переходити на натягнуто захоплене захоплення талантами бойфренда. Краща тактика - це спокійне визнання за ним статусу людини, якій ви довіряєте, якого ви поважаєте і цінуєте, любите.
  • Надавайте чоловікові вільний особистий простір. Нехай у нього буде можливість проводити час поза домом без вас. Нехай він зустрічається з друзями, займається спортом, відвідує цікаві йому заходи тощо. У цей час займайтеся своїми справами і не зазіхайте на його увагу.
  • Не показуйте чоловікові, що ви боїтеся його втратити. Демонстрація жінкою надмірне захоплення партнером може його налякати. Крім того, чоловікам цікавіша дама, яку ще тільки належить «розгадати», «завоювати» (ви ж пам`ятаєте, що всі чоловіки в душі мисливці?). Будьте люблячої, але при цьому давайте зрозуміти, що ви завжди зможете знайти собі цікаве заняття крім спілкування з партнером.
  • Звідси відразу наступне правило - полюбите себе. Адже неможливо думати про те, як стати улюбленою, і при цьому погано ставитися до себе. Повірте в свою привабливість і особистісну цінність. Поважайте і цінуйте себе. Чоловіки це дуже відчувають і відповідно формують до вас особливе ставлення.
  • Оточіть його турботою. На жінку традиційно покладали завдання зі збереження сімейного вогнища, рішенням господарських питань. Більшість чоловіків і сьогодні дуже високо цінують комфорт і зручність, смачну їжу і чисту, ідеально вигладжену одяг. При цьому не перетворюйтеся в «матусю», намагаючись дуже старанно опікати бойфренда.
  • Не з`ясовуйте відносин, які не скандальте, не дорікав і не принижуйте свою чоловіка. Навчіться доносити до нього свої прохання, побажання, образи делікатно, але так, щоб він міг вас зрозуміти (відразу відмовтеся від натяків - чоловіки їх часто не розуміють).
  • З`ясуйте, що доставляє особливу радість партнеру в інтимних відносинах, і намагайтеся йому це дати.

зовнішність



Хоча даний фактор ми і поставили на друге місце, повністю виключати його ми, звичайно, не будемо.

  • Чи не присвячуйте чоловіка в таємниці жіночих доглядають, косметичних та стати улюбленоїінших процедур. Йому зовсім не обов`язково бачити вас в бігуді, з живильним маскою на обличчі і ногами, намазаними кремом для депіляції.
  • Завжди стежте за акуратністю і красою зачіски, макіяжу, манікюру.
  • Обов`язково вкажіть в гардероб сексапільні наряди з мереживом або глибокими вирізами, блузки з напівпрозорої тканини, яскраві нарядні аксесуари, взуття на підборах. Подбайте про те, щоб у вас була підходяща вашому кольору обличчя червона помада для особливо урочистих вечірніх виходів. Не забудьте і про якісні парфуми, які будуть зводити з розуму саме вашого партнера. Якими б стереотипними вам не здалися перераховані речі, вони завжди дуже ефективно впливають на чоловіка. Тільки знайте міру у виборі гардеробу і косметики, парфумів. Інакше ви ризикуєте з «дорогою жінки» перетворитися в «новорічну ялинку».

Також пропонуємо вашій увазі інші наші статті, які можуть бути корисні:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!