» » » Як стати для нього найкращою?

Як стати для нього найкращою?

Як стати для нього найкращою?

Для того щоб відносини були міцними і міцними, потрібно завжди бути цікавими своєму партнерові. Тоді не буде потреби шукати відсутню з іншими людьми. Завдання це непросте, постійно вдосконалюватися - це важка праця. Щоденний і виснажливий часом. Але мета, як стати для нього найкращою, виправдовує засоби.



У відносинах з чоловіком це завдання ще ускладнюється тим, що дами часом надмірно емоційні і провокують зайві стреси у сильної половини. Також постулат про те, що «чоловіки люблять очима», ніхто не відміняв. Тому перетворення з «просто дружини» в жінку мрії - це комплексний процес, що включає в себе і коригування поведінки, і поліпшення зовнішності.

Поведінка з чоловіком



Це перше і найбільш головна обставина, яке допоможе вам поліпшити відносини. Це вірний спосіб того, як стати для нього найкращою. Оскільки саме психологічний аспект вашої поведінки впливає на всі відносини в цілому.

  • Потрібно зберігати незалежність. Це важливо в будь-яких відносинах. І не тільки незалежність фінансову, але, найголовніше, психологічну. Саме поведінка жінки, що показує, що чоловік - весь сенс її життя, відлякає партнера. Це психологічно важко, і порівняно з батьківством. Почуття того, що від чоловіка надмірно залежать, обтяжує його зайвої відповідальністю. Тому краще залишати для себе частину вільного від відносин часу - для хобі і своїх друзів.
  • Потрібно давати незалежність партнеру. Друге найбільш головне правило відносин. Адже саме настирливість і надмірний контроль найбільше не подобаються чоловікам. Тому, прагнучи досягти мети, як стати найкращою для свого обранця, потрібно пам`ятати про це. І обмежувати кількість дзвінків в день, тому що чоловіки, особливо дуже зайняті не люблять відволікатися від справ. Навіть для розмови зі своєю жінкою. Також це стосується його вільного часу. Не варто ображатися і скандалити, якщо ваш обранець віддасть перевагу вечір з друзями або поїздку на риболовлю. Це його право. І потрібно показати свою повагу до його незалежності.
  • Впевненість в собі. Постійні скарги на свій зовнішній вигляд, проблеми на роботі і інші аспекти негативної інформації вважаються чоловіками зайвими. У вашого партнера і так достатня кількість своїх проблем, щоб звертати увагу і втішати вас по таким дрібницям. Варто показувати більше впевненості в собі. Навіть якщо вам щось не подобається, іноді про це потрібно промовчати, адже чоловік буде думати, що раз ви не бачите ніяких недоліків, може, їх і немає.

Зовнішність і поліпшення побуту

Крім вірного поведінки, потрібно також не забувати про те, що завжди варто бути доглянутою. І при цьому встигати виконувати роль берегині домашнього вогнища.

  • Ніколи не забувайте про гарну зачіску і манікюр. Навіть якщо ви - домогосподарка. Бути привабливою - це свого роду зброя жінок, тому якщо їм не скористаєтеся ви, то можуть скористатися конкурентки. Не обов`язково щодня виглядати шикарно. Але елегантно і доглянуто - обов`язково.
  • Слідкуйте за фігурою. Красива фігура - ознака здоров`я і молодості, тому за неї потрібно невпинно стежити. Так ви будете виглядати підтягнуто і молодо, що неймовірно привабливо для чоловіків.
  • Підбирайте відповідний гардероб. Навіть ультрамодні речі будуть недоречно, якщо вони вам не до лиця. Одяг повинен підкреслювати особливості вашої зовнішності, роблячи вас яскравішим і цікавішим. Тому наряди можуть бути і простими, але обов`язково підходити вашому образу.
  • Підтримуйте чистоту вдома. Це забезпечить і затишок, і бажання запрошувати гостей. Саме це може «оживити» будь-яке житло.
  • Смачно готуйте. Напевно, найголовніше правило підтримки побуту. Чоловіки обожнюють смачно поїсти, тому не бійтеся експериментувати в приготуванні страв. І ваш обранець це оцінить.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!