» » » Як будувати відносини з чоловіком?

Як будувати відносини з чоловіком?

Як будувати відносини з чоловіком?

У статті я розповім вам про те, як будувати відносини з чоловіком, щоб вони були довгими і щасливими. Сьогодні є дуже багато книг і різних допомог, в яких детально розписано, як саме потрібно вибудовувати відносини з чоловіком або з хлопців, однак багато жінок ніяк не можуть створити міцний союз з коханою людиною. Давайте приступимо до виправлення цієї безглуздості.

Як побудувати відносини з чоловіком

Причина невдалих спроб криється в тому, що багато жінок погано розуміють чоловічу психологію і не надають значення різним дрібницям, граючим, насправді, дуже значну роль при створенні щасливого союзу між двома люблячими людьми. Грамотно побудувати відносини з чоловіком означає дотримуватися деяких цілком певні правила, які хоча і здаються багатьом жінкам очевидними, але через свою очевидність часто обходяться увагою. Крім того, увагу більшості жінок зводиться до того, як почати відносини з чоловіком, а розвиток відносин, думають вони, буде відбуватися саме собою. Однак це далеко не так, тому такі правила допоможуть вам не тільки не розлучитися, але і поліпшити наявні відносини.

Як побудувати відносини з чоловіком: безкорисливість



Якщо ви зав`язуєте відносини з чоловіком з бажанням отримати від них якусь матеріальну вигоду, то з часом, швидше за все, виявите, що і чоловік почав ставитися до вас точно так же. В результаті виникає взаємна ревнощі і недовіру партнерів один до одного. Істинний любовний союз заснований тільки на взаємних почуттях, підтримки один одного і взаємній довірі, а зовсім не так на вигодах. Всупереч поширеній помилці, майже будь-який чоловік досить гостро відчуває нюанси у ставленні до нього жінки, а тому або прагне вислизнути з цих відносин, або протиставляє у відповідь точно таку ж поведінку. Саме тому основною умовою міцного любовного союзу є безкорисливість.

Вміння слухати



Чоловіки обожнюють, навіть обожнюють тих жінок, які проявляють щирий і непідробний інтерес до занять і світогляду коханого чоловіка, адже головним показником зацікавленості жінки для будь-якого чоловіка є увагу жінки до його життя, роботі і захопленням. Проте, існує помилкова думка про те, що жінка не повинна приділяти багато уваги в розмові з чоловіком власним проблемам. Насправді дійсно любить людині важливо знати, що турбує улюблену жінку. У такої поведінки є, правда, і зворотна сторона медалі: якщо ви будете тільки говорити, але зовсім не слухати свого чоловіка, то ваші слова з часом втратять будь-яку цінність, і він буде абсолютно правий, адже тут також важлива взаємність. У цьому ж розділі хочу торкнутися і ще одну проблему. Не варто надавати великого значення поглибленого аналізу ваших відносин, і Боже вас збав ретельно аналізувати їх разом з чоловіком. Чоловіки від таких розмов біжать як від чуми, тому що будь-який нормальний чоловік завжди буде горою стояти за відносини прості і нехитрі. Тому більше жартуйте і менше занудство, а довгі психоаналітичні міркування залиште - ні до чого хорошого вони не приводять.

Як вибудувати відносини з чоловіком: поступки

Поступки в суперечках з чоловіками допоможуть вам уникнути багатьох конфліктів. Мало який чоловік може поступитися в глобальні речі. У дрібницях так - ми часто поступаємося, але коли мова заходить про дійсно серйозну проблему, завзяте відстоювання жінкою своєї позиції (якщо тільки мова не йде про її гідність), як правило, до добра не доведе, а підкаблучник вам навряд чи потрібен, чи не так чи? Та й в дрібницях потрібно поступатися - але не тільки жінкам, а й чоловікам теж, важливо пам`ятати, що любов - це взаємна жертовність і ключове слово тут - «взаємна», тому не потрібно прагнути перемогти в будь-якій суперечці. Але найголовніше - це взаємне бажання радувати і розуміти один одного, якщо воно є, то і конфліктів у вас практично не буде, або вони будуть згасати, навіть толком не розпочавшись. І останнє, на що слід звернути увагу - зовнішній вигляд. Не думайте, що завоювавши чоловіка, ви можете забути про елементарне догляді за собою. Ось, мабуть, і все - будьте щасливі і любіть один одного!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!