» » Як викликати духу?

Як викликати духу?

Як викликати духу?

Духи - це надприродні істоти, у якого є воля, здатність взаємодіяти з матеріальним світом і різні паранормальні здібності. Багато людей цікавляться: як викликати духу любові? Як викликати духу бажань? Відповімо на це питання нижче.

Духи можуть бути невидимими або приймати будь-якої вигляд. Зазвичай присутність духу виражається наявністю холодного подуву, таємничих звуків і запахів, а так само пересування предметів. Слово "дух" може позначати 2 поняття: дух людини, тобто душа померлої людини, яка повернулася в матеріальний світ-і дух - надприродна сила природи. Наприклад, бувають духи стихій - води (русалка, водяний, ундина), вогню (фенікс, саламандра), повітря і землі. Так само духи населяють ліс у вигляді ельфів і фей. Духи населяють певні місця, особливо священні. Духи можуть з`являтися самі по собі або після їх виклику. Як можна викликати духу? Для цього зазвичай вдаються до допомоги медіума - людини, у якого розвинене ясновидіння і інші паранормальні здібності. Медіума відомо, як викликати добрих духів і злих. Медіум - своєрідний провідник між потойбічним і матеріальним світом, він на час здає своє тіло в оренду духу і передає його послання з потойбічного світу. Тому медіум найбільш вразливий при проведенні спіритичний сеанс. Але навіть люди, які не є медіуми, при належній тренуванні можуть впоратися з цим завданням. Можна викликати будь-яких духів. Ви можете дізнатися, як викликати духу померлого і духу бажань, духу зла або духу людини, духів стихій -елементалов. Часто задають питання, як викликати духу Пушкіна? Як викликати духу людини, який ще живий?



Навіщо викликають духів? Хтось хоче дізнатися майбутнє або отримати відомості про загробне життя-інші хочуть отримати інформацію від померлого - за яких обставин він загинув або де заховав свої заощадження. Є й такі, хто закликає духів з простої цікавості. Такі витівки можуть закінчитися бідою - адже виклик духів це дуже небезпечне заняття, навіть для досвідчених практикуючих магів.

Як викликати духу? Правила проведення спіритичного сеансу



Спіритичний сеанс - це процес викликання духа і спілкування з ним. Традиційно духів викликають в нічний час. Як викликати духу днем? Точно також як і вночі. Перш ніж приступити до спіритичних сеансів, треба пам`ятати про техніку безпеки.

  • Захистіть себе від злих духів. Згідно з ученням великого мага і духовидца Алістера Кроулі найкращий захист від підступних привидів - духовна чистота. Люди, у яких є вади (жадання, страх, заздрість, корисливість, амбіції, обжерливість, наркоманія, пияцтво ітд.) Стають легкою здобиччю для злих духів. Ведіть спокійне життя, не бажайте і не робіть зла, звільніть свою душу від порочних бажань слави і влади, не нав`язуйте нікому свою волю, досягнете духовної гармонії. Якщо у вас немає цих якостей, залишається сподіватися тільки на амулети і захисні заклинання, але ці способи дуже слабкі і не врятують вам від сильних духів.
  • Спіритичний сеанс краще проводити не одному, а групі людей не менше чотирьох чоловік. Було б чудово, якщо б один з викликають володів медіуміческімі здібностями. Він буде здійснювати зв`язок з духом. Учасники повинні зосередитися і багато разів повторити: "Дух такий-то прийди!" Перші питання, які слід задати: "Чи тут дух?", "Чи є у нього якісь прохання?", "Чи той він, за кого себе видає?", "Чи готовий він відповідати на питання?"
  • Для розмови з духами можуть використовуватися різні пристосування. У європейській традиції для проведення спіритичного сеансу часто використовувався круглий картковий столик. Учасники сеансу сідали за столик, клали на нього долоні і концентрувалися на покликанні потойбічної сутності. Коли з`являвся дух, столик починав крутитися, гойдатися, ходити ходуном. Медіуми могли домовитися з духом про спеціальному коді: наприклад, якщо відповідь ТАК - стукни два рази, якщо НІ - то один.
  • Інший інструмент для спілкування з духами - спіритичні блюдце. Так само необхідна наявність магічного кола, на який нанесені букви і цифри. Учасники сеансу кладуть руки на попередньо підігріте блюдце, на якому намальована стрілка. Блюдце розташовується на спіритичний колі. Під час бесіди з духом, блюдце може обертатися, вказуючи на букви або навіть підніматися в повітря.
  • Спіритичний маятник. Процедура аналогічна попередній, але замість блюдця використовується маятник. За підвіс маятника можуть триматися всі учасники, або провідний медіум. В цьому випадку всі інші повинні триматися за руки.
  • Спіритична рулетка. Пізніше для спіритичних сеансів була придумана "чарівна рулетка". Вона представляє із себе коло з нанесеними літерами алфавіту і відповідями ТАК і НІ. Посередині прикріплюється легка стрілка, яка може вільно обертатися. Коли дух вступає в контакт, то стрілка не просто безладно крутитися, а вказує на конкретні слова.
  • Планшетка. Це спеціальне пристосування для спіритизму, було винайдено в 1853 році. Воно являє собою тонку дерев`яну платівку у вигляді серця на 3 ніжках. До двох ніжок прикріплені коліщатка, а до третього грифель. Коли медіум встановлював зв`язок з духом, то його рука мимоволі виводила за допомогою планшетки букви, символи і малюнки, що посилаються з потойбічного світу. Сучасні медіуми воліють ментальну, а не фізичну зв`язок з духами.
  • В кінці сеансу потрібно подякувати духу і ввічливо попросити його вийти.

Тепер ви знаєте, як викликати духу: виконуючого бажання, духу померлого або будь-якого іншого. Пам`ятайте, що магія це заняття небезпечне, тому перш ніж викликати духу, добре подумайте.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!