» » » » Як викликати чортика?

Як викликати чортика?



Як викликати чортика?

Багато з розчуленням згадують дитячі роки, коли темними вечорами в дружній компанії можна було послухати страшилки, погадати чи викликати чортика, що відповідає на будь-які питання. Досягнувши зрілості, багато, мабуть з ностальгії, не проти згадати містичні експерименти. Для подібних бажаючих поспілкуватися з потойбічним світом, можна привести один з найпростіших обрядів, дають поради, як викликати чортика, використовуючи методику спіритичний сеанс. Можливо, він допоможе весело провести час, скажімо, на Хеллоуїн.

  • На чистому аркуші паперу будь-яким способом малюється коло. Уздовж внутрішньої лінії окружності пишуться літери в алфавітному порядку, а вздовж зовнішньої - цифри від одного до десяти. У верхній і нижній частині отриманого циферблата пишуться слова «так» і «ні», праворуч і ліворуч - фрази «не знаю» і «не можу відповісти».
  • У центрі кола ставиться крапка, навколо якої малюється силует чортика з усіма атрибутами - ріжками, копитцями і хвостом. Точка буде позначати його «пупок».
  • Перед тим, як викликати чортика, всім учасникам слід зняти всі металеві прикраси, натільні хрестики.
  • Один з учасників повинен пожертвувати краплю своєї крові, яку легко добути з пальця за допомогою голки. Не варто забувати про найпростіші заходи дезінфекції.
  • У приміщенні залишають одну запалену свічку. Краплю крові капають точно в центр кола.
  • Учасники розсідаються навколо листа з колом, беруться за руки і кілька разів закликають чортика прийти. Потім береться голка, підвішена на нитці, яка тримається за нитку так, щоб вістря вказувало на центр кола. Якщо після призову голка хитнулася в бік напису «так», значить, заклик вдався і чортиків можна задавати питання, на які він буде відповідати, вказуючи вістрям голки на літери, цифри або фрази на колі.
  • Після закінчення сеансу слід знову взяти за руки і вимовити: «чортик-чортик йди».


Увага, тільки СЬОГОДНІ!