» » » » Як викликати фею бажань?

Як викликати фею бажань?

Як викликати фею бажань?

У кожної людини є таємне бажання, яке з якихось причин не поспішає реалізовуватися. Ось тільки не варто махати на нього рукою, оскільки існує чимало способів, які допоможуть в його реалізації. Можна, наприклад, попросити допомоги у потойбічних істот. З нашої статті ви дізнаєтеся, як викликати фею бажань.

Викликаємо фею бажань

Феї - добрі істоти зі світлого світу, які можуть допомогти людині вирішити проблему, здійснити його бажання, та й просто дати пораду. Потрібно тільки вірити в магію і силу фей, тоді вдасться отримає бажане.

Як можна викликати фею бажань будинку?

Викликати фею будинку досить просто, проте для цього потрібно налагодити з цією істотою контакт, тобто налаштуватися на її вібрації. У цьому допоможе малювання: вам потрібно буде взяти фарби або олівці і спробувати намалювати фею на аркуші паперу. Можна навіть запалити свічку, щоб надати ритуалу більше сакрального сенсу. Коли малюнок буде готовий, слід вдивитися в нього і тричі повторити своє бажання. Потім слід покласти його під подушку і лягти спати.

Можна також просто піти в ліс, залишити для лісової феї подарунок у вигляді кошика ягід і попросити її про здійснення вашого бажання. Після цього потрібно подякувати фею і піти не озираючись.

Виклик феї бажань днем

Якщо у вас є серйозна проблема або ви хочете, щоб ваше бажання здійснилося в максимально короткий термін, то можна скористатися обрядом, описаним нижче.

Для проведення обряду вам знадобиться:

  • 3 блюдця з чистою водою;
  • 3 шматочки цукру;
  • шматочок крейди;
  • стілець;
  • аркуш паперу;
  • ручка.


В першу чергу слід налаштуватися на ритуал. Для цього буде потрібно посидіти в тиші і заспокоїти свої думки, ви повинні думати тільки про своє бажання. Візьміть в руки аркуш паперу і напишіть своє бажання ручкою. Потім записка з бажанням кладеться в ліву кишеню одягу.

Після цього візьміть в руки крейду і намалюйте на підлозі коло. У його центрі розташуйте стілець, а не ньому блюдця і цукор. Нагніться над стільцем і тричі скажіть наступні слова: «Викликаю тебе, фея бажань! Прокинься від сну, хоч на хвилину прийди до мене ». Потім вимовляється бажання вголос, і в кожне блюдце кладеться по шматочку цукру. Він повинен розчинитися у воді. Щоб бажання здійснилося швидше, обряд рекомендується проводити в повний місяць.

Виклик феї бажань вночі

Викликати фею бажань вночі дозволено тільки в повний місяць. Для ритуалу потрібні наступні предмети:

  • 3 свічки;
  • склянка води;
  • 1 цукерка.

Свічки потрібно розставити так, щоб вийшов треугольнік- в центрі поставте склянку води. Вікна закриваються шторами, а потім необхідно підійти до склянки і сказати такі слова: «Фея бажань прийди, покажи себе».

Якщо таємнича фея зволить прийти, то на поверхні води з`явиться ледь помітна брижі. Як тільки ви побачите її, відразу скажіть вголос своє бажання. А щоб подякувати і задобрити фею, слід залишити для неї на підвіконні цукерку. Даний ритуал дозволено проводити двічі на місяць.

Більше інформації за викликом добрих істот можна знайти в нашій статті Як викликати фею.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!