Як викликати ласуна?

Як викликати ласуна?

Хочеш викликати казкове, міфічна істота, але не знаєте як це зробити? Тоді ми підкажемо тобі, як викликати ласуна!

Як самостійно викликати ласуна

Перший спосіб того, як викликати ласуна і отримати від нього цукерки, досить простий. Візьми кілька цукерок і повісь на ниточку у ванній, бажано на кран раковини. Не забудь взяти з собою ліхтарик. Вимкни світло і прошепоти: «Ласунка, прийди до мене» кілька разів. Через деякий час ти почуєш шелестіння фольги від цукерок. Чи не рухайся і не шуми, так можна злякати ласуна.

Якщо раптом ти відчуєш, що ласун доторкнувся до тебе, відразу ж включи ліхтарик, тому що ласун може відчути від тебе запах солодощів і ненароком вкусити. Коли вмикаєш ліхтарик, ласун розчиниться і замість себе залишить вдвічі більше солодощів, ніж було на початку. Не забудь перед поїданням солодощів сказати ласуни «спасибі»

Ще один спосіб того, як викликати ласуна. Намалюй на підлозі (бажано гуашшю) будиночок, а на середину цього малюнка поклади цукерку. Вимкни світло. Поклич ласуна, вимови ось такі слова: «ласун, стань до мене». Через деякий час ти почуєш шелестіння обгортки від цукерки.



Після того, як ти почуєш шелестіння, вимови такі слова: «ласун, йди в будиночок», і він піде, залишивши замість себе солодкі частування.

 Ласунка може виконати твоє бажання

Якщо ти хочеш, щоб гномик виконав бажання, візьми цукерку і напиши на фантику своє бажання, але не захоплюйся. Бажання повинно бути простим і здійсненним, гномик не допомагатиме тобі у виконанні заповітної або фантастичною мрії.

Підвісь цукерку під своїм ліжком, вимкни світло і поклич ласуна. Ляж на ліжко і чекай. Як тільки фантик зашуршіт, повільно дорахував до десяти і попроси ласуна піти. Поки гномик їв цукерку, він читав твоє бажання і на знак вдячності за солодкість він допоможе виконати твоє бажання. На наступний ранок підвісь цукерку таким же чином, тільки вже не записуючи на фантик бажання - так ти виразиш свою подяку маленькому гномик.

Якщо ти все зробив так, як зазначено в цій статті, то ласун обов`язково прийде до тебе, і якщо йому сподобається, як ти його зустрів, він обов`язково пригостить тебе якимись солодощами! Якщо ти знаєте ще способи того, як викликати гнома ласуна, будь добрий, поділися з нами в коментарях!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!