» » » » Як викликати гномика?

Як викликати гномика?

Як викликати гномика?

Яка дитина не любить цих казкових, працьовитих, смішних і трохи буркотливий істот? Згідно з переказами гноми живуть під землею і славляться працьовитістю, майстерністю і незліченними багатствами. З усіх міфічних істот, яких прийнято викликати, вони вважаються найбезпечнішими і дуже корисними істотами, здатними виконувати будь-які бажання.

Існує кілька думок на рахунок того, як викликати гномика, а так як все ритуалу нескладні і нестрашні і легко здійснимі в домашніх умовах, можна спробувати все.

Викликати доброго гномика

Щоб викликати доброго гномика поставте пиріг перед дзеркалом, напишіть на пирозі матюк і покличте тричі:

«Добрий гномик прийди!»

Коли гном з`явиться, він матн слово виправить на хороше і виконає 1 бажання.

Викликати гномика бажань

Щоб викликати гномика бажань проведіть наступний ритуал. Його найкраще проводити напередодні Хеллоуїна, Івана Купали, Нового року або в Ваш день народження.

Приберіть з кімнати всі речі білого кольору, на Вас також не повинно бути нічого білого. Гномам особливо приємні темно-синій і чорний кольори. Візьміть мотузку (НЕ білу) і прив`яжіть до неї цукерки (шоколадні цукерки - на гроші, карамель і іриски - для всіх інших прохань). Під час прив`язування цукерок потрібно замислюватися бажання, по одному бажанню на кожну цукерку. Цукерки вибирайте різні, для того щоб запам`ятати, якого фантики яке бажання відповідає. Після того, як солодощі закріплені, а бажання загадати мотузку, потрібно натягнути, між ніжками двох стільців. Також для гнома бажань потрібно залишити в подарунок дорогу для Вас річ - це може бути книга, диск або улюблена іграшка. Після того, як всі приготування закінчені, тушкуйте світло, відверніться і вимовити голосно і чітко тричі:



"Гномик прийди!"

Якщо все виконано правильно, то незабаром Ви почуєте шурхіт - це гномик прийняв Ваше частування. Після того як всі шарудіння стихнуть Ви можете повернутися і включити світло. Якщо все цукерки з`їдені, то загадані бажання збудуться. Якщо якісь залишилися - значить, загадані на них бажання, виповнення.

Викликати грошового гномика

Щоб викликати грошового гномика Вам знадобляться:

  • звичайна нитка, довжиною 40 см.
  • лист подорожника
  • 25 сушених комарів
  • сірникова коробка
  • 3 квітки запашної ромашки.

В повний місяць, після 12 години ночі в лист подорожника загорніть квітки ромашки і 25 сушених комарів. Загорнутий лист потрібно обв`язати ниткою примовляючи:



"Грошовий гномик прийди. Мою посилку купи!"

 Ідеально, якщо формулу вдається проговорити 5 разів! Після цього лист подорожника покладіть в сірникову коробку і зарийте під деревом біля будинку. Через 10 днів замість коробка Ви відкопали скриню зі всілякими монетами.

Як викликати жуйного гномика?

У темній кімнаті покладіть цукерку, в руки візьміть шнурок і ножиці і скажіть тричі:

"Жуйний гномик, прийди!"

Коли Жуйний Гномик з`явиться до Вас, ножицями відріжте йому палець і з нього посиплються жуйки, коли Ви вирішите, що жуйок Вам достатньо, то перев`яжіть шнурком йому палець. Щоб гномик не образився і прийшов наступного разу, його потрібно подякувати, після чого вимовити:

"Жуйний гномик, йди!"

Взявши цукерку, він зникне.

Як викликати матн гномика?

Для того щоб повеселитися, можна викликати матн гномика. Для цього Вам знадобиться довга нитка, на нитці, по всій довжині зав`яжіть вузлики, а потім прикріпіть її до ніжок ліжка або столу на висоті 3-х сантиметрів від підлоги. Вимикайте світло і скажіть тричі:  

"Матнею гномик, прийди!"

Через деякий час з`явитися матн гномик і почне плутатися і спотикатися об мотузку з вузликами і буде сильно лаятися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!