» » » » Як викликати криваву мері?

Як викликати криваву мері?

Легенда про Кривавої Мері ходить по світу з 1978 року. Поблизу одного сільця, в глибині лісу жила стара, яку селяни прозвали Кривавої Мері і вважали її відьмою. Одного разу в селі стали зникати маленькі дівчинки. Кілька хоробрих чоловіків прийшли до старої, але та відповіла, що знати нічого не знає про зниклих дітей. Але ті помітили, що стара сильно помолодшала і покращала.

Одного разу маленька дочка мельника вийшла вночі з дому, слідуючи за звуком, який нікому, крім неї, не було чути. Її мати помітила дочку і розбудила чоловіка і всіх сусідів. Всі разом вони намагалися зупинити дівчинку, але це було марно. Раптово мельник побачив дивне світіння далеко - у старого дуба стояла Кривава Мері і насилала злі чари чарівною паличкою на дочку мірошника.

Всі жителі села помчали зі зброєю до відьми. Один фермер вистрілив в тікає стару і потрапив їй в ногу. Розлючені селяни схопили Криваву Мері і спалили її на величезному багатті. Вмираючи, стара крикнула прокляття: кожен, хто наважиться перед дзеркалом тричі вимовити її ім`я, помре болісною смертю, а душа його вічно буде мучитися в дзеркалі.

Ви все ще думаєте про те, як викликати Криваву Мері? Тоді ось що вам потрібно зробити.

Спочатку дочекайтеся ночі. Приготуйте велике дзеркало і свічки. Зайдіть в кімнату, в якій стоїть це дзеркало, і закрийте двері. Поставте свічки по обидва боки від дзеркала, запаліть їх.

Подивіться прямо в дзеркало, себе в очі і скажіть тричі фразу «Кривава Мері, прийди до мене!». Коли ви скажете фразу втретє, побачите Мері за своїм лівим плечем.

Якщо ви все зробили правильно, а Мері в дзеркалі не з`явилася, чи не обурюється - вона загляне до вас пізніше. Можливо, коли ви зовсім не будете цього очікувати ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!