» » » » Як викликати джеффа-вбивцю?

Як викликати джеффа-вбивцю?

Як викликати Джеффа-вбивцю?

Вбивця Джефф - герой численних кріпіпаст (невідомо ким придуманих «страшилок» бродять в Мережі). За своєю популярністю Джефф вже майже зрівнявся з самим Слендерменом - безликим Тонким людиною. Зовнішність Джеффа-вбивці настільки примітний, що його часто використовують ті програмісти, у яких сильно розвинене почуття чорного гумору. Завдяки їх старанням ночами на деяких сайтах спливають вікна, на яких зображено смертельно бліде обличчя Джеффа з шалено виряченими очима і кривою усмішкою від вуха до вуха в супроводі напису «Лягай спати!». Ці інструкції за викликом вбивці Джеффа призначається тим його шанувальникам, які в реальності шукають зустрічі з цим малолітнім психопатом. Розглянемо, як можна викликати Джеффа-вбивцю в домашніх умовах

Виклик Джеффа-вбивці: інструкція

  1. Для здійснення ритуалу за викликом Джеффа на час запозичте у мами або старшої сестри червону губну помаду, а ще краще, щоб уникнути наганяючи заздалегідь купите тюбик дешевої помади. Крім помади, надаються такі готельні потрібні чотири чистих аркуша паперу, ніж, ганчірка і рулончик скотчу.
  2. Викликати Джеффа вам вдасться тільки в багатоповерховому будинку (в ньому повинно бути як мінімум п`ять поверхів).
  3. Коли настане ніч і всі мешканці в будинку заснуть, тихенько підніміться на п`ятий поверх і там на стіні сходового майданчика губною помадою напишіть фразу "Go to sleep". Це улюблений вислів Джеффа, слова «Іди спати» він говорить всім своїм жертвам.
  4. Тепер спустіться на перший поверх, на листочку паперу помадою напишіть букву «Я» і приклейте листочок скотчем до стіни.
  5. На другому поверсі залиште на стіні листок з написаним на ньому словом «НЕ», на третьому прикріпіть на стіну папірець з написом «ХОЧУ», а на четвертому залиште для Джеффа записку зі словом «СПАТИ».
  6. Коли справа буде зроблено, вирушайте додому і чим-небудь там займіться. Щоб не заснути, попийте чаю або пограйте в комп`ютерну гру.
  7. Почекавши близько години, вирушайте в під`їзд перевіряти результати своєї праці. Перевірку починайте з першого поверху.
  8. Якщо ви побачите, що листки на стіні переважені місцями, забруднені або ж від них пахне гниллю і могильній вогкістю, значить, чаклунство спрацювало. Тоді швиденько піднімайтеся на п`ятий поверх і подивіться на стіну. Коли ви побачите, що ваша напис зникла, то вам навряд чи що-небудь допоможе - Джефф прийшов за вами, і він зовсім близько. Може бути, маніяк вже стоїть за вашою спиною. Тут лише можна спробувати від нього втекти. Біжіть щодуху з дому кудись в людне місце, можливо, Джефф не ризикне туди за вами піти.
  9. Якщо ж напис все ще знаходиться на стіні, у вас є всі шанси врятуватися. Прислухайтеся, що не чути поклик кроки Джеффа, який піднімається сходами. Якщо ви почуєте підозрілий шум, як можна швидше обмотайте ганчіркою лезо ножа і зітріть їм зі стіни свій напис. Якщо ви встигнете зробити це до того, як побачите Джеффа, вам він більше не є небезпечним.
  10. До речі, напис доведеться стерти і в тому випадку, якщо чаклунство все-таки відбулося, інакше вам можуть загрожувати небезпеки вже зовсім іншого роду, наприклад, вранці вас може очікувати хороший прочухан від батьків або сусідів за згиджені помадою стіну в під`їзді.


Якщо вам не вистачає гострих відчуттів від виклику Джеффа-вбивці, спробуйте викликати Криваву Мері. Про те, як це можна зробити, розповідається в нашій статті Як викликати Криваву Мері



Увага, тільки СЬОГОДНІ!