» » Як бігати по стінах?

Як бігати по стінах?

Як бігати по стінах?
Як бігати по стінах?

У нашому досконалому світі навіть люди навчилися бігати по стінах. Зараз вже не здивуєшся, якщо побачиш, як хлопці просто злітають по стіні, роблячи кілька кроків. Це не магія і не вигадка, це прикро. Як би дивно не звучало питання про те, як бігати по стінах, але він цілком актуальний. Оволодіти цим мистецтвом може далеко не кожен бажаючий, але пробують все.

підготовка

Для початку потрібно провести протягом кількох тижнів заняття для зміцнення м`язів. Без такої фізпідготовки навряд чи може щось вийти. Справа в тому, що для бігу по стіні необхідно мати міцні м`язи ніг. Також варто підготуватися до того, що не відразу все вийде. Доведеться багато разів впасти, перш ніж ваше тіло почне розуміти, як це - бігати по стінах. Перед тим як навчитися бігати по стіні, потрібно підібрати правильне взуття. Підошва повинна бути гладкою, без всяких шипів, ямок і опуклостей, але при цьому не слизькою.

Перший «забіг»

Для того щоб пройти хоча б один крок по стіні, варто добре розбігтися. Якщо опанувати бігом по стіні досконало, навіть брати розгін не доведеться. Але для початківців це необхідно.



Необхідно всю силу направити на ноги. В той момент, коду ви підбігаєте до стіни впритул, потрібно постаратися направити зусилля на стрибок на стіну. Тобто при зближенні із стіною потрібно намагатися підстрибнути вгору, при цьому ставлячи на поверхню стіни ногу. Спочатку потрібно впертися однією ногою, трохи зігнувши її в коліні. Потім намагатися зробити другий крок. Ці кроки необхідно намагатися зробити не вгору, а як би навскіс. Тобто трохи вліво або вправо. Бігти вгору до стелі не вийде. У цьому випадку потрібно вже не робити кроки, а стрибати. Навіть якщо у вас вийде з першого разу зробити все так, як хотілося б, не турбуйтеся. У людей, що займаються паркуром, більше 5 максимум 6 кроків не виходить.

стрибки

Якщо ви хочете навчитися стрибати по стінах, варто також підібрати взуття, підготуватися, хоча б ранковою зарядкою кілька тижнів позайматися. Справа в тому, що після пари кроків по стіні потрібно навчитися ставити ступню рівно. Це додасть впевненості в кроках. Також потрібно робити і з стрибками. Потрібно підготуватися, намагатися зробити один стрибок, а потім, коли він буде виходити ідеально, пробувати робити ще. Головне - зручне взуття. Також потрібно не забувати направляти силу не тільки на ноги, але і на корпус, прагнути вистрибнути вгору.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!