» » » Як малювати теги?

Як малювати теги?

Як малювати теги?

Часто на вулицях міста можна побачити розмальовані стіни і паркани. Графіті-культура сьогодні набула популярності і з простого захоплення одиниць перетворилася на величезне протягом з безліччю однодумців.

Що таке тег

Відомі художники підписують свої картини. Цим же займаються і майстри графіті. Тег - це своєрідна підпис вуличного художника, яка найчастіше відображає ім`я людини або нік, його ініціали та / або дату народження. Але сьогодні майстрів та аматорів графіті існує достатня кількість, а з цим виникла і якась проблема, як придумати тег для графіті, щоб він відрізнявся від інших. Адже він повинен бути індивідуальним і ні на що не схожим.

Поради для початківців

Для того щоб малювати теги, необхідно цьому навчитися. Адже малювати графіті - це не так і просто, як може здатися на перший погляд. Є одна порада, як навчитися малювати теги - необхідно потренуватися вдома, на аркуші паперу. А потім вже переходити до вуличних масштабних робіт.

При навчанні можна використовувати перо з тушедержателем - так процес малювання на папері буде максимально наближений до малювання на стіні. Спочатку краще навчитися малювати прямі лінії, потім косі, після - кола, овали і завитки.

вулична практика

Навчившись будинку малювати свій тег, можна пробувати зробити це на вулиці. Для цього необхідно, в першу чергу, запастися балончиками з фарбою, які будуть використовуватися. Якщо людина - новачок в цій справі, краще порадитися з фахівцями, як правильно вибрати фарбу. Зробити це найзручніше на форумах, тому що вживу навряд чи хтось зізнається про свій талант. Необхідно пам`ятати, що дешева фарба не дасть бажаного результату - вона може розтікатися, не бути досить яскравою, може швидко змиватися після опадів.



Бажаючи вперше спробувати, перед тим як малювати теги, необхідно вибрати спочатку відповідний день - повинна бути сонячна і безвітряна погода, тому що новачкові, на відміну від професіонала-графітчиків, дощ або сильний вітер можуть перешкодити.

Далі слід правильно вибрати «полотно» для малювання - стіну або паркан. Практикуватися найкраще на стінах покинутих будинків - такі знайдуться в будь-якому місті. Також варто враховувати пористість стіни, якщо вона неоднорідна, стіну краще покрити ґрунтовкою, щоб уникнути великої витрати фарби.

Починати малювати слід з контурів малюнка, далі - розфарбування. Щоб фарба не стікала, потрібно не зупинятися при розфарбовуванні. Якщо ж фарба потекла, необхідно трохи зачекати, поки фарба висохне, замалювати «струмочок» і продовжити роботу.

Навчившись такої непростої справи, як намалювати тег, можна далі трошки хитрувати. Для зручності можна зробити трафарет свого тега і постійно його використовувати.

запобіжний захід

Необхідно знати, що графіті - це не тільки мистецтво, але також і псування міського майна. Тому, кожному графітчиків варто пам`ятати, що малювання на стінах і парканах міста є актом вандалізму і може спричинити за собою адміністративне покарання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!