» » » Як намалювати аватар?

Як намалювати аватар?

Як намалювати аватар?
Як намалювати аватар?

Аватар - це досить популярний додаток ВКонтакте і Одноклассниках. Малювати аватарів з даної гри можна самостійно і далі керувати ними. Ми вам допоможемо дізнатися, як намалювати гру «Аватар» і її персонажів.

Як намалювати аватар самому і за допомогою ПО

Щоб намалювати аватара з «Аватар», потрібно скористатися спеціальною графічною програмою або звичайним стандартним Paint Windows. Не потрібно малювати цілого героя з самого початку. Досить взяти «манекена» і на його основі створити свого власного індивідуального персонажа.

Або ж можна завантажити картинку з зображенням чужого аватара і змінити його під свій смак.

Малюємо Аватар:

  • відкриваємо картинку в згаданій програмі;
  • вибираємо потрібний інструмент в панелі інструментів (ластик, пензлик, олівець і т. д.) і домальовували або стираємо у аватара все непотрібне.

Таким чином, під власний смак можна зробити колір очей, одяг, довжину і колір волосся персонажа, а також аксесуари і т. Д.Аватар

Герої Аватар всі однотипні, навчившись малювати одного, можна потім малювати їх усіх, а також самому придумувати зачіски і одяг. Для новачків слід спочатку змалювати будь-якої арт Аватар і розфарбувати (це можна зробити як за допомогою графічного редактора, так і просто олівцем). Зрозумівши стилістику малюнка, можна почати експериментувати і створювати нові образи.



Крім того, як вже було сказано, можна знайти в Інтернеті спеціальні аватари-манекени, на яких немає ніякого одягу, макіяжу, взуття та зачіски і створити свого власного персонажа. Також можна навчитися самому малювати аватар, для цього достатньо ознайомитися з нашою статтею - Як намалювати аватара.

Намалювати Аватар можна і самостійно - олівцем або іншими способами. Для цього достатньо запустити додаток «Аватар» в соціальній мережі і змалювати звідти будь-якого вподобаного персонажа або придумати свого власного.

Інші функції в грі «Аватар»

Персонаж в грі «Аватар» малюється автоматично, при запуску програми. там Аватарможна вибрати одяг, зачіску і т. д. свого героя і «жити» їм в грі. У грі дуже багато можливостей. Наприклад, можна намалювати графіті в аватар. Точніше, самостійно в своїй квартирі його намалювати не вийде, але це цілком реально зробити, якщо зайти до одного з гри в гості. Також можна попросити друзів, щоб намалювали графіті в твоїй квартирі.

Процес малювання - це, фактично, купівля його в магазині, в розділі «приколи». Це придбання потім можна використовувати, залишивши «послання» в квартирі будь-якого зі своїх друзів. Стерти графіті у власній квартирі можна, якщо навести на нього мишку, натиснувши на «гайковий ключ».

Для ознайомлення з азами і секретами малювання буде корисно переглянути наш розділ малювання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!