» » » Як отримати віп в аватар?

Як отримати віп в аватар?

Як отримати ВІП в аватар?
Як отримати ВІП в аватар?

Аватар - одна з дуже поширених на даний момент онлайн ігор в таких соціальних мережах, як ВКонтакте, Однокласники, Мій світ, FaceBook і т.д. У цій грі ви можете завести віртуального двійника, онлайн персонажа, якого ви можете змінювати зовнішній вигляд, одяг, ви керуєте їм, виконуючи різні завдання, відвідуючи школу або роботу, знайомлячись з іншими персонажами і т.д.

За успіхи в грі вам даються нагороди і досвід. Чим більше досвіду, тим вище ваш рівень і тим більше ігрових опцій для вас відкривається. Також у кожного персонажа є свій рейтинг. В особливому становищі перебувають гравці, які отримують віп-статус. Що це таке і як отримати віп в аватар, читайте нижче.

Отримати віп в аватар можна двома способами: платно або безкоштовно.

платний спосіб

Взагалі офіційно статус віп придбати в грі можна тільки платно, за золото. Цей статус дає можливість купувати ексклюзивні речі, безкоштовно поповнювати енергію, а також відвідувати спеціальну віп-кімнату в клубі і спілкуватися там з іншими гравцями. Віп-статус дається тільки на певний проміжок часу, після чого його необхідно продовжувати, знову ж за золото.

Щоб купити статус віп, вам необхідно:

  1. Натиснути на першу іконку в меню зліва (корона з підписом: VIP).
  2. Вибрати термін віп-статусу: 5 днів - 50 золота, 10 днів - 75 золота, 20 днів - 125 золота.
  3. Клацнути на кнопку під покажчиком необхідної кількості днів.

Однак є один спосіб, як продовжити статус віп без золота. Щоб скористатися цим багом в грі, потрібно хоча б раз замовити цю послугу на платній основі.

Безкоштовний спосіб



Отже, щоб безкоштовно продовжити статус віп в аватар, виконайте наступні кроки:

  1. Зайдіть в гру.
  2. Зайдіть в клуб, в якому ви вже повинні бути зареєстровані на той момент.
  3. У нижньому правому куті монітора клікніть на дату і час і змініть поточний рік на своєму комп`ютері на 2002.
  4. Увійдіть у віп кімнату.
  5. Пам`ятайте, що після того, як ви покинете гру, під час наступного відвідування її виконати цю операцію доведеться заново.

Накрутка монет

Багато користувачів намагаються вдатися до таких хитрощів, як накрутка срібних і золотих монет. В цьому випадку ви змогли б збагатитися до такої міри, що викинути кілька золотих монет для придбання віп-статусу вам було б зовсім не шкода. В інтернеті повно сайтів, що пропонують скачати спеціальні чит-коди для цього.

Увага! Не попадіться в руки шахраїв! У більшості випадків, скачавши відповідний файл, ви не придбаєте нічого, крім вірусу і проблем зі своїм комп`ютером. Можливо, шахраї будуть намагатися відвести вашу сторінку в соціальних мережах і зажадають від вас грошей за розблокування аккаунта. Такі коди не розміщуються у вільному доступі і не поширюються безкоштовно всім бажаючим. Будьте пильні і намагайтеся грати чесно. В отриманні монет вам допоможе стаття нашого сайту Як заробляти золото в аватар.

Про інших популярних іграх читайте в розділі нашого сайту Комп`ютерні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!