» » » Як отримати карту "шарарам" безкоштовно?

Як отримати карту "шарарам" безкоштовно?

Як отримати карту

"Шарарам" - це популярна дитяча мережева онлайн-гра, побудована за мотивами не менше улюбленого мультсеріалу про смішариків. У грі є своя власна валюта (румбікі) і спеціальні карти, які дозволяють витрачати румбікі на придбання різних приємних і важливих речей, відкривають перед гравцями нові можливості. Про те, як отримати румбікі і самі карти, ми розповімо далі.

Що дає карта Шарарама?

Не маючи карти, гравець може брати участь в іграх і в квестах. Наявність карти дозволяє додати до цього можливість:

  • виконувати особливі, круті квести;
  • купувати вбрання для смішариків, клуби, будинки, магічні можливості;
  • брати на виховання особливо цікавого вихованця;
  • подорожувати в далекі країни;
  • створити свій клуб, будиночок.

Також ще існують карти секретного агента і карти скарбів, які ще більше розширюють призначені для користувача здатності в грі. Всі види карт, згідно з вимогами гри, купуються за реальні гроші. Є кілька способів оплати: можна купити карту на 30 днів (вартість її в залежності від характеристики карти буде варіюватися в межах 200-400 російських рублів) або на 6 місяців або навіть на цілий рік.

Але оскільки далеко не всі батьки готові виділяти дитині щомісяця кошти на улюблену гру, багато хто цікавиться тим, як отримати Шарарам карту безкоштовно.

Безкоштовні карти в "Шарараме"

Відразу відзначимо, що єдиний надійний спосіб придбання заповітної карти безоплатно - це офіційна група гри Вконтакте.



У ній досить часто проводяться різні акції, а також конкурси, переможці яких отримують в нагороду ті чи інші карти, румбікі. Наприклад, вам можуть запропонувати зняти тематичне відео про Смішариків в "Шарараме", придумавши оригінальний сюжет, і викласти його на сторінку спільноти.

Увійдіть в групі і регулярно відстежуйте поява нових конкурсів.

Безкоштовні карти на інших сайтах

Творці гри зробили все від себе залежне, щоб можливості, що надаються картами, були дійсно цікавими. На цьому прагнуть добре заробити і непорядні люди, різні шахраї, які пропонують отримати карту шляхом чит-кодів, нібито безкоштовних СМС і інших способів. Однак в абсолютній більшості випадків такі пропозиції або завдають шкоди вашому гаманцю (гроші за СМС благополучно знімаються і причому в значних обсягах), або по вашому комп`ютеру (ви запросто можете впустити в свій PC небезпечні за своїми руйнівними властивостями віруси).

Тому ми не рекомендуємо співпрацювати в цьому питанні з будь-якими сторонніми ресурсами. Робіть все маніпуляції через офіційний сайт гри або через офіційну групу "Вконтакте". Зрозуміло, всі операції повинні проводитися виключно під контролем батьків.

Також читайте інші статті нашого порталу по цій тематиці:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!