» » » Як заблокувати сім-карту теле2?

Як заблокувати сім-карту теле2?

Як заблокувати сім-карту Теле2?

Іноді можуть виникати ситуації, коли необхідністю є блокування своєї сім-карти. Якщо у вас виникла необхідність заблокувати СІМ-карту Теле2, наша стаття розповість про те, як це зробити.

Існує кілька способів, як заблокувати сім карту Теле2. Це можна зробити як по телефону, так і звернувшись безпосередньо в сервісний центр.

Якщо немає часу на відвідування сервісного центру, заблокувати сім-карту Теле2 можна, зателефонувавши на безкоштовний номер 611. Оператор зажадає кодове слово, встановлене абонентом раніше, а також дані паспорта або іншого документа, який використовувався при покупці SIM-карти. Якщо дані документа недоступні, можна продиктувати оператору PUK-код SIM-карти.

Якщо ж є вільний час, краще звернутися в центр по роботі з клієнтами Теле2, де фахівці нададуть максимальний перелік послуг. Ви зможете отримати дублікат своєї сімки. Крім допомоги з блокуванням карти (необхідний буде документ, що засвідчує особу, або довіреність, якщо завдання виконує довірена особа), у випадку з крадіжкою телефону компанія може допомогти правоохоронним органам з пошуком правопорушників. Для цього Вам потрібно буде написати заяву.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!