» » » Як отримувати безкоштовно гри в steam?

Як отримувати безкоштовно гри в steam?

Як отримувати безкоштовно гри в steam?

Ігрова мережу Steam пропонує користувачеві безліч самих різних ігор: від інді-ігор до великих проектів. Однак ціни на них влаштовують далеко не багатьох, в той же час шанувальників піратства зараз стає все менше. При цьому питання про отримання ігор в стім безкоштовно досі актуальний. Чи реально це і як отримати безкоштовно гри в Steam? Ми розглянемо чисто легальні способи отримання ігор, без злодійства акаунтів.

Купівля гри за допомогою інших сайтів

  1. Для початку зайдіть на сайт TremorGames.com. На цьому сайті є багато ігор, які також продаються і в Steam.
  2. Пройдіть реєстрацію (вона обов`язкова, однак не займає багато часу).
  3. Після того як ви пройдете реєстрацію, достатньо буде зайти на сайт під своїм логіном і паролем, отримання та введення спеціальних кодів не буде потрібно.
  4. Як тільки зайдете в свій аккаунт, ви побачите в правому верхньому кутку табличку з написом «Your coins» (ваші монети). Це спеціальна валюта, яка була створена в рамках сайту для покупки ігор. Як правило, новому користувачеві дається двадцять монет.
  5. Натисніть на посилання «Get coins» (отримати монети).
  6. На сайті є два основних способи заробити монети: написанням відгуків про ігри та переглядом відеороликів. Перший спосіб є досить трудомістким, тому що крім модерації відгуків, користувачеві необхідно написати не менше півсотні відгуків, щоб дозволити собі покупку гри, яка є популярною.
  7. За перегляд відеоролика вам теж будуть нараховуватися монети. При цьому відгук залишати не потрібно. За кожен перегляд ви отримаєте від п`яти і більше монет.
  8. Коли ви заробите достатню кількість монет, переходите у вкладку «Buy items». Тут ви зможете купити будь-яку доступну для вас гру.
  9. Після покупки ви отримаєте ключ, який потрібно буде ввести в Steam для отримання гри.

Підписка в Steam

Кожен користувач консолі і ПК може здійснити підписку. Здавалося б, цей спосіб не можна назвати безкоштовним, проте саме завдяки передплаті, яка коштує набагато дешевше чи ні будь-якої гри в стім, користувач може отримувати безкоштовно одну з п`яти ігор на вибір кожного місяця. Таким чином, ми легко і гарантовано отримуємо гру в Steam.

Участь в онлайн-роздачах



Такі сайти, як GameMiner.ru дозволяють будь-якому охочому стати учасником роздачі ігор. Однак конкретно для цього сайту варто враховувати, що кількість придбаних вами ігор в стім має становити понад сто. В іншому випадку вам потрібно буде отримати запрошення від вже зареєстрованого на сайті учасника. Щоб отримати можливість брати участь в роздачі, зробіть наступне:

  1. Після реєстрації зайдіть в список роздач.
  2. Ви побачите гри, роздача яких йде в даний момент.
  3. Щоб брати участь в роздачі, вам знадобиться спеціальна валюта - вугілля. Її можна отримати просто перебуваючи на сайті тривалий час. Також на сайті є золото, яке отримують за реальні гроші.
  4. Якщо у вас є необхідна кількість вугілля, просто натисніть кнопку «Брати участь в роздачі».
  5. Переможець визначається автоматично.

Участь в бета-тестах



На сайті Steam користувачам часто пропонують участь в бета-тестуванні ігор, які готуються до релізу. Кожен, хто хоче спробувати себе в ролі тестера, повинен зареєструватися в опублікованому на сайті Steam проект від ігрової студії. Якщо пощастить, ви станете учасником тесту і безкоштовно отримаєте гру після тестування. Однак слід врахувати, що отримати гру можна буде лише через кілька місяців.

Участь в конкурсах

Багато ігрові сайти проводять конкурси, призами в яких є ігри в Steam. Як правило, для перемоги в конкурсі потрібно набрати певну кількість репоста сторінки сайту. Однак бувають і інші умови, наприклад, написання цікавої статті або відповідей на питання від команди розробників. Досить популярні конкурси по копслею на ігрові всесвіти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!