Як видалити стим?

Як видалити стим?

"Хто не знає, що таке Steam, той не грав в КС" - приказка любителів таких ігор як «Counter-Strike», «Halfe-Life». Стим сам по собі представляє якийсь браузер по оновленню ігор компанії «Valve» і всіх, хто з нею в партнерстві. Також в стім можна переглядати новини від тієї ж самої компанії «Valve».

Як видалити Стим: способи

Видалення Steam відбувається точно ж, як і видалення інших програм, але на відміну від них, Стим повністю не зникне. Як видалити Стим? Отже, потрібно зайти в "Установку і видалення програм" і просто натиснути "Видалити". Після видалення ми бачимо, що в пуску файли залишилися, і їх чомусь не можна видаляти. Steam - така штука, можна сказати, незрозуміла, один раз він видасть одну помилку, іншим разом другу помилку. Як повністю видалити Стим? Дуже просто, використовуючи програми з видалення файлів і чищенні реєстрів.

Як видалити, щоб залишилися сервери

Як видалити Стим з комп`ютера? Це досить легко, заходимо знову в "Установку і видалення програм". Видаляємо Стим, але знову ж таки в "Пуск" він залишився, саме там і будуть ваші сервери. Потім можна просто зробити відкат системи на пару днів раніше, і ось, будь ласка, ваші сервери в папці на диску С, а сам Стим видалений.

видалення ігор

Як видалити гру в стім? Якщо вийшла бета-версія гри, а потім і офіційна, то бету потрібно кудись подіти. Ось тут і постає питання про те, як видалити бету. Ігри, які ви хочете видалити, можна стерти, звернувшись до техподдержке, інакше ніяк.

Видалення акаунта



Видалення аккаунта - ще один головний біль. Як видалити акаунт в стім? Щоб його видалити, вам потрібно звернутися до адміністрації Steam. Але пам`ятайте, звертатися потрібно до адміністраторів, чий нік світиться іншим світлом, тому що деякі видають себе за адмінів і крадуть акаунти.

Вам потрібно буде відмовитися від усіх новин, від оплати послуг, від прив`язки ваших кредиток до Стиму і всього в такому дусі. Але відразу вас ніхто не видалить. Так що якщо хочете, щоб ваш аккаунт був саме видалений, а не вкрадений, краще зітріть всі свої дані з нього і просто закиньте, він буде видалений пізніше самою системою. Якщо ж ви хочете, щоб вас видалили, так би мовити, при вашій присутності, тоді напишіть адміністрації про це. Ви будете видалені в три етапи.

  • Перший - вас попередять про те, що ви втратите, якщо вийдете.
  • Другий - це очищення від прив`язок і всього, з цим пов`язаного.
  • Третій - підтвердження того, що ви хочете піти.
  • Ці етапи, до речі, можуть проходити і не в один день. Загалом, в стім, як завжди, дуже багато підводних каменів.

Цікаві факти про стим

У нас в країні Steam називають "Браузер Valve". В якійсь мірі ці люди мають рацію, адже Стим зроблений для того, щоб шукати інформацію про компанії Valve і завантажувати її. Але з точки зору 80% геймерів, це даремний проект. Вони вважають, що Стим створений для тих, кому просто нікуди дівати гроші. Адже в Steam для того, щоб завантажити гру, потрібно заплатити і часом чимало. Але є плюси: ігри, викачані через Стим за гроші, не мають ні вірусів, ні шкідливих ПО, вони завжди ліцензійні.

Але в деякі ігри, які є в стім, можна грати і без нього. Наприклад, всі ті ж «Counter-Strike», «Halfe-Life». За ці ігри можна не платити, їх можна завантажити з диска і спокійно грати в Інтернеті. Мінус полягає в тому, що за сервери гри ніхто не відповідає, проте все безкоштовно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!