» » » Як купити гру в "стиме" (steam)?

Як купити гру в "стиме" (steam)?

Як купити гру в

В "Стим" (Steam) можна купувати різні ігри онлайн. Це сервіс, де можна вибрати все, що забажаєш, і часто те, чого ще немає в роздрібному продажі. Ті, хто ще погано уявляють собі, як користуватися цим ресурсом, можуть докладніше прочитати про це в нашій статті "Як користуватися Steam?".

Здійснити оплату ігор можна за допомогою "Яндекс.Деньги", Webmoney, "QIWI", пластикових карт Visa або Master Card, мобільного зв`язку операторів МТС, Білайн і Мегафон, а також шляхом внесення готівки через термінали.

Як купити гру в Steam: інструкція

зайшовши на сайт Стіма, натисніть на лінк аккаунта на головній сторінці та зробіть наступне:

  1. Натисніть на кнопку "Купити".
  2. Виберіть форму оплату.
  3. Введіть дійсну адресу електронної пошти (обов`язково діючий - на нього продавець надішле куплену вами гру).
  4. Натисніть "Продовжити".
  5. Введіть дані вашого електронного гаманця або реквізити карти.
  6. Введіть число з картинки і натисніть "Далі".
  7. Підтвердіть платіж.
  8. Поверніться на головну сторінку інтернет-магазину.
  9. Активуйте представлену у вигляді ключа гру за інструкцією.
  10. Скачайте гру.


В Steam можна купити найдешевші гри. Загляньте в розділ "Менше 5 доларів". При покупці гри моментально доставляються на вашу електронну поштову скриньку. Зверніть увагу на те, що тут досить часто відбуваються розпродажі, тому купити дешеві гри в "Стим" вже не рідкість. Головне - стежити за новинками на сайті. Даний сервіс - це ще й унікальне співтовариство для спілкування за інтересами. Ви можете спілкуватися зі своїми друзями в Steam. Для цього вам потрібно додати друга в Steam.

Також в Steam можна отримати безкоштовну гру. Щоб отримати гру безкоштовно, необхідно зареєструватися на сайті Steam gifts. Зробити це можна буде, коли ви купите гри на суму більш ніж 150 доларів.

Якщо вам набридло користуватися Steam, ви хочете видалити свій аккаунт або гру в "Стим", то вам буде корисна наша стаття Як видалити "Стим".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!