» » » Як заробляти в world of tanks?

Як заробляти в world of tanks?

Як заробляти в World of Tanks?
Як заробляти в World of Tanks?

Багато гравців World of Tanks бажають заробляти золото в грі, при цьому не сплачуючи реальні гроші. Геймери з усього світу хочуть безкоштовно отримати Голд (англ. Gold - золото), і вони можуть це зробити. Трохи, але на додатковий слот в ангарі, преміум-аккаунт на день або на зняття обладнання на десятці танків вистачить.

Способи заробітку голди в World of Tanks

Три найпростіших і швидких способу, доступних кожному:

  1. Зміна пароля. Міняєте пароль від свого аккаунта на Wargaming.net і отримуєте 300 од. золота.
  2. Прив`язка номера. Прив`язуєте номер свого мобільного телефону до World of Tanksаккаунту Wargaming.net і радієте поповненню рахунку на 100 од. золота.
  3. Льотна школа. Гравець може витрачати золото, вільний досвід і преміум-аккаунт в світах танків, військових літаків і кораблів. Пройдіть навчання в World of Warplanes і отримаєте 50 од. золота.


Загальний результат - 450 од. золота.

Як заробляти Голду в World of Tanks у змаганнях:

  1. Світова війна. Вступити в клан і грати на «Глобальній карті». Кожна завойована область приносить командиру клану певний дохід. Він може розподіляти його між членами своєї команди, а може залишити все собі. Тому вигідно створити свій клан або просити поділитися золотом. У всякому разі, без умінь добре грати ловити вам нічого.
  2. Турніри. По всьому світу проводяться турніри, і в кожному розігрується World of Tanksпризовий фонд. Звичайно, щоб перемогти, потрібно бути хорошим гравцем і опинитися в хорошій команді. Але це можливість для тих, хто вже спробував щастя на рандомних полях бою і знає смак великих перемог на «Глобальній карті».


Як заробляти в World of Tanks у «святкові» дні:

  1. Бойові завдання. За виконання бойових завдань в період акцій можна отримати кредити, вільний досвід, знижки, додаткові слоти і преміум-техніку. Останні два винагороди зазвичай продаються тільки за Голду.
  2. Конкурси. Wargaming.net іноді проводить конкурси малюнків, фото, цитат, відео та іншого. Бувають сезонні конкурси на кшталт річного «Пісочного танка» або зимового «Танковіка», для участі в яких потрібно зліпити зі снігу скульптуру танка.
  3. Розіграші голди. Проводяться вони звичайними гравцями, яким потрібно набрати популярність, або компаніями за підтримки відомих гравців. У деяких розіграшах переможці визначаються випадково, в інших винагороду отримує той, хто здобув перемогу в який-небудь дисципліни.
  4. Бонус-коди. Wargaming.net іноді видає бонус-коди. Зазвичай вони дозволяють активувати преміум-аккаунт, а тому як багато гравців World of Tanksзбирають Голду якраз для цього, бонус-коди - рішення їх завдання. При реєстрації нового аккаунта також можна вказати інвайт-код, який дозволить отримати додаткові слоти і преміумних техніку.

Як заробляти золото в World of Tanks через спеціальні сервіси:

  1. Coinsup.com. Наприклад, потрібно завантажити і встановити гру і грати до рівня 10, в результаті чого ви отримаєте скільки-то кредитів. По курсу сайту 1000 одиниць грошей = 718 голди, і вивести можна мінімум 145 од. золота. Ви ізведётесь, поки переграв у всі пропоновані гри за сущі копійки.
  2. Аватар. Судячи з описів в інтернеті, це чит-програма, накручують золото. Про наслідки використання таких програм ми з вами здогадуємося. Це ніколи до добра не приводить.

Чи варто користуватися подібними сервісами? Другим - однозначно ні. Перший ви можете спробувати, але економія грошей за рахунок великого витраченого часу виглядає недоцільною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!