» » » Як підняти ккд в world of tanks?

Як підняти ккд в world of tanks?

Як підняти ККД в World of Tanks?
Як підняти ККД в World of Tanks?

Гра World of tanks має величезну популярність у світі, особливо серед російськомовного співтовариства геймерів. Гра про бої танків підкорила безліч умов. Однак серед геймерів є як звичайні казуальні гравці, так і професіонали, яким важлива статистика перемог і поразок, ккд аккаунта і можливість брати участь в змаганнях. Саме такі гравці часто шукають спосіб підвищити свій ККД в грі.

Про те, як підняти ККД в World of Tanks, ми поговоримо детальніше.

Також ви можете прочитати про ккд в нашій статті Як дізнатися свій ККД в World Of Tanks.

Як підняти ККД в танках

В першу чергу, необхідно вибрати з двох варіантів:

  1. Піднімати ккд на новому тільки створеному акаунті.
  2. Або піднімати ккд на старому акаунті.

Все залежить від вашої прихильності до аккаунту і кількості зіграних боїв. Природно на старому акаунті, де награне понад тридцять тисяч боїв, підняти ККД буде практично нереально. Тому, якщо ви не боїтеся все починати заново, то варто створити новий обліковий запис і почати цю нелегку справу.

Нижче будуть дані корисні поради, як підняти ККД в wot.

Купівля в WOT преміумних техніки

Насамперед необхідно купити відмінну техніку, щоб швидше накручувати досвід і ккд. Підійде для покупки преміумний танк восьмого рівня, на якому ви вже мали досвід гри.

Така техніка допоможе в прокачуванні і подальший розвиток в області потужної техніки. Такий танк позбавить вас від проблем з сріблом і вільним досвідом, що дозволить пропускати дрібниця 3-4 рівня, тому що у вас буде потужний рівень дамага і захисту. Вбиваючи дрібниця, можна отримувати багато срібла з обладнання на них.

Установка модов на WOT

Необхідно обов`язково перед початком бою встановити шкурки на зони пробиття, що дозволить знаходити у супротивника слабкі місця. Також шкурка покаже і ваші слабкі місця, що дасть вам можливість ховати їх за перешкоди в боях.



Згодом завдяки таким шкуркам можна буде навчитися стріляти точно в слабкі місця різних танків, що прискорить прогрес і дозволить грати більш професійно.

Також можна встановити різні моди для полегшення гри на кшталт Оленеметра, який дозволить дізнаватися, хто як грає і коригувати бої. Не варто ставити моди, які дуже сильно будуть завантажувати комп`ютер. Зазвичай це моди на кшталт міні-карти і УГН.

Відкрити Детальніше про моди можна тут.

Не варто думати, що моди ставляться гравцями, які не вміють грати. У більшості професіоналів коштує майже повний спектр різних модів для успішної гри.

Також варто пам`ятати, що навіть при програші буде нараховуватися непоганий ккд, якщо Ви захоплюєтесь правильно прапори і наносите шкоди. Моди в цьому випадку допоможуть істотно.

Налаштування гри для підняття ккд

В незалежності від того, наскільки ваш комп`ютер потужний, необхідно встановити настройки гри так, щоб не було лагов, гальм і інших неприємних речей, які завадять грати і набирати ккд.

Можна також користуватися програмами дають хороший приріст фпс. наприклад, програма Auslogics.

Варто також прибрати режими гри Штурм, Зустрічний бій і Протистояння. Вони дуже непередбачувані. Грайте в режимі Стандарт і відключіть розкачку в снайперський режимі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!