» » » Куди пробивати танки?

Куди пробивати танки?

Куди пробивати танки?
Куди пробивати танки?

Гра World of Tanks розроблялася для того, щоб можна було змагатися між гравцями. Саме участь у змаганнях за призи стало основною метою геймерів. Крім цього звичайні гравці прагнуть максимально прокачати свій танк, щоб грати було набагато простіше. Однак для цього необхідно вміти добре грати.

Величезну роль в успішній прокачування і участі в змаганнях відіграє вміння стріляти в танк супротивника по вразливих місцях.

Розберемося, куди пробивати танки, де броня у танка тонше.

Як пробити танк

Знайти пробивані місця танків не так складно, якщо знаєш, куди стріляти і в яких випадках краще стріляти. Можна, звичайно, використовувати різноманітні шкурки, які покажуть вразливі місця прямо на танку противника. Однак на відстані все буде зливатися, та й не всі гармати здатні ефективно стріляти точно в ціль.

Шкурки до того ж перетворять танки в різнокольорові коробки, що буде дратувати погляд. Краще вивчити на пам`ять місця, куди слід стріляти. Тим більше, що у всіх танків є вразливі загальні місця, де ваш бронебійний снаряд знайде свою пролом.

Розглянемо їх детальніше.

Щілина між вежею і корпусом

Потрапивши в цю вразливу пролом майже на будь-якому танку, можна вивести обертання башти з ладу, що дасть перевагу. При цьому є ймовірність попадання в боеукладку і знищення танка. Однак сама вежа непробивна, якщо ви не вийшов на кілька рівнів.

Надбудови і командні вежі

Стріляючи по них, можна завдати величезної шкоди і вбити екіпаж танка. Однак потрапити в дрібні деталі буде важко, і більшість снарядів полетить в небо.

Вікна кулеметів і оглядові щілини



У бою в лобову слід віддати перевагу саме цій уразливості танків. Потрапивши в них, ви гарантовано вб`єте водія танка, і це буде вірна смерть для противника. Слабкими є також всі люки і віконця в танку.

гусениці танка

Потрапляючи в передній або задній каток, можна збити гусениці танка. Це дасть чудову можливість для стрільби по нерухомій цілі. Також ефективно використовувати з цією метою фугас.

движок танка

Моторний відсік танка - дуже вразлива точка. Попадання туди може викликати пожежу, який і погубить танк, якщо не відразу, то пізніше через падіння міцності від спека вогню. При цьому танк сповільниться або зупиниться. Найефективніше стріляти фугасом.

Нижній бронелистами

Екіпаж ховається в нижньому бронелисте, зліва чи справа на відстані в 1/3 від початку танка. Потрапивши туди, ви вб`єте екіпаж з великою ймовірністю.

Задня частина башти

Потрапивши туди, ви знищите танк. Однак зробити це буде дуже непросто.

ствол гармати

Стріляючи прямо в ствол гармати танка, ви виведіть його з ладу, що дасть величезну фору в бою.

Також ви можете прочитати нашу статтю Як прокачати танк.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!