» » » Який танк краще?

Який танк краще?

Який танк краще?

Любителям задавати питання, який танк краще або прибутковість і т.п. слід спочатку розібратися, в нюансах гри World Of Tanks. У загальних рисах, щодо переваг і недоліків танків, вони виглядають наступним чином:

  1. Будь-танк може стати зіркою бою. Ідіть по грошах в мінус? Це скоріше говорить про поганій грі.
  2. У грі поганих танків немає. Кожен має чимось хорошим і чимось поганим. Якщо використовувати правильно плюси і приховувати мінуси, то перемагати можна на будь-якій машині.
  3. Всі танки мають відмінності по:
  4. озброєння;
  5. броні;
  6. Маневреності.
  7. У грі немає танка, що поєднує всі перераховані плюси чи мінуси. У кожного є власні характеристики, деякі з них краще, інші гірше в порівнянні з машинами того ж рівня. Потрібно вміти використовувати максимум переваг у свого танка.
  8. Багато що залежить від рівня, з яким грати. Наприклад, Е-75 хороший в боях з танками на своєму рівні, а ІС-4 більше підходить для ігор з рівнем нижче, оскільки має добре броньовані борту.

За прибутковістю танка можна скласти якийсь рейтинг машин, який танк краще підходить, щоб заробляти гроші:

  1. Преміум танки.
  2. САУ 5-6 рівня.
  3. ТТ 7-8 рівня.
  4. ПТ 8-9 рівня.

Особливо хочеться виділити: танки КВ-3 і КВ-2, як найбільш дохідні.

Що вибрати?



На питання, який танк найкращий - відповіді просто не існує. У грі кілька видів танків і у кожного своя роль, своє призначення і для цього потрібні свої характеристики.

  • Легкий танк. Він потрібен для розвідки і йому необхідна швидкість і рухливість. Кращими можна назвати радянський танк Т-50-2 і німецький Leopard.
  • Середній танк. Його завдання швидкі рейди і нанесення ушкоджень. Якщо вибрати дамаг з великими пошкодженнями - кращі танки з французької лінії, більше захищені німецькі.
  • Важкий танк. Ударна сила. Тут важче вирішити, який танк краще: WOT дає можливість вибрати машину різного призначення. Краща броня у російських танків, сильніше гармата у американських. І тому подібне.
  • САУ. Знищувачі танків з сильним зброєю і дуже слабкою бронею. Трохи більше захищені німецькі Hetzer і StuGIII. Вибираючи, на якому танку краще фармить. - Варто звернути на них особливу увагу.
  • ПТ САУ. Артилерія. Важливі швидкість перезарядки і наносяться пошкодження. Сильніші американські машини М12 і М40 / М43, а швидше перезарядка у французьких Lor. 155 50 і Lor. 155 600. Але вони і найдорожчі.

В цілому, визначати який танк найкращий потрібно в грі. Грунтуючись на власних перевагах і стилі гри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!