» » » Як пересадити екіпаж?

Як пересадити екіпаж?

Як пересадити екіпаж?
Як пересадити екіпаж?

Гра World of Tanks набирає обертів популярності. Гравці беруть участь в бойових битвах, пересуваються на різних танках, розвивають навички, купують нову техніку і пересаджують з танка на танк свої екіпажі. Проте, в питанні пересадки команди є свої нюанси через специфікацій, наявних обмежень і спеціалізацій танкістів. У даній статті ми розповімо, як пересадити екіпаж максимально ефективно, не втративши при цьому зайві ресурси і досвід. Якщо ви тільки починаєте розуміти ази даної онлайн гри, то вам також буде цікава стаття Як грати в World of Tanks, в якій наведено практичні поради для початківців гравців.

Цілі пересадки екіпажу бойової машини

В принципі, роблять це в двох різних ситуаціях:

  1. Гравці з преміум-танками хочуть використовувати їх для тренування свого екіпажу;
  2. Геймер прокачує свій новий танк, щоб потім пересадити юнітів зі старого і менш потужного знаряддя на нову техніку.

Не забувайте, що існують певні обмеження, при яких пересадити екіпаж на інший танк ви не зможете або втратите через це досвід. Так, екіпаж з танків однієї нації не можна пересаджувати на танки іншої нації. Також відсутня можливість переучувати спеціаліста однієї області на іншу спеціалізацію. Однак над цим розробники WoT зараз працюють і ситуація може змінитися.

Кроки по пересадці танкістів

Отже, ви придбали нову техніку і тепер хочете в world of tanks пересадити екіпаж на неї. Що для цього потрібно:

  1. Висаджуйте зі старого танка юнітів шляхом натискання кнопки "Посадити" на свою техніку. Якщо потрібно висадити певного члена екіпажу, натискайте на нього лівою кнопкою і висаджуйте в казарму. При бажанні продати свій танк, всіх членів екіпажу потрібно перевести в казарму;
  2. Для додавання юніта в новий танк натискайте в віконці спеціалізації на танкіста, доступного в вашому списку. При відсутності потрібного члена екіпажу доведеться зайнятися рекрутуванням нового танкіста;
  3. Тепер головне завдання - перенавчання. Кнопка "переучити" буде доступна в разі, якщо хоч у одного танкіста немає спеціалізації для управління новим танком;
  4. Краще перенавчати танкістів по черзі і окремо, в іншому випадку досвід може розподілитися не так, як ви того хочете і певні юніти отримають не той рівень прокачування. Натискайте на їх "Особиста справа" і заходите в меню "Навчання". Після переходите на "Поточний танк" і вибираєте рівень - 50, 75 або 100%. Тепер клікайте на кнопку "Навчити".


Врахуйте, що пересадити екіпаж без втрати досвіду можна лише в тому випадку, коли пересадка здійснюється на преміум-танк. Він сприймається як танк аналогічного рівня з колишньою технікою, через що досвід не втрачається. В інших випадках переучувати доведеться.

Невеликі хитрощі навчання

Після отримання 6-го рівня у екіпажу будуть навички та вміння. Досвід, набутий в боях, застосовують для перенавчання, отримуючи 100% навичок без витрат золота.

Для цього:

  1. Зайдіть в Особова справа, скиньте вміння, використовуючи срібло (це допоможе втратити менше досвіду);
  2. Переходьте в меню Навчання і перенавчати юнітів за срібло. Якщо досвіду досить багато, то ваш танкіст отримає високу спеціалізацію на 100% без витрат золота.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!