» » » Як зменшити пінг в world of tanks?

Як зменшити пінг в world of tanks?

Як зменшити пінг в World of Tanks?

Хоча World of Tanks не вимагає від комп`ютерів захмарних характеристик, безліч гравців все ж не може грати на максимальних налаштуваннях. Більш того, як заявляють розробники, 50% танкістів грають на поліпшеною графіку. Навіть власникам потужних комп`ютерів хочеться, щоб їх гра працювала ще швидше. Для цього потрібно знати, як знизити пінг в World of Tanks.

Способів зниження пінгу трохи, адже він, на відміну від FPS, залежить від швидкості інтернету. Крім того що треба поміняти провайдера або інтернет-тариф, можна скористатися програмою, здатної зменшити пінг, якщо він вище 100. Це програма cFosSpeed. Для того щоб вона знизила пінг, зробіть наступне:

  1. Скачайте програму з офіційного сайту.
  2. Встановіть програму. Зверніть увагу, що установник настійно рекомендує встановлювати програму на локальний диск С.
  3. Якщо з`явиться вікно безпеки Windows, натисніть на кнопку «Встановити» або якусь іншу в цьому роді.
  4. Після установки ярлик програми з`явиться в системному треї. Клацніть по ньому правою кнопкою, наведіть на пункт «Налаштування» і натисніть на кнопку «Налаштування» в меню.
  5. У самому низу, під заголовком «Автоматична оптимізація MSS (MTU)», поставте галочку навпроти напису «Корегує MSS / MTU для максимальної швидкості передачі даних ...».
  6. Трохи нижче приберіть галочку навпроти напису «При включенні цієї опції cFosSpeed визначатиме ...».
  7. В меню зліва натисніть на пункт «Програми».
  8. У тому ж меню натисніть на «Ігри».
  9. Знайдіть «World of Tanks (worldoftanks.exe)». Перемістіть бігунок в стовпчику «Налаштування» вправо на максимум.
  10. Натисніть на кнопку «Зберегти налаштування».
  11. Закрийте програму.
  12. Знову натисніть правою кнопкою на ярлик програми в системному треї.
  13. Наведіть на «пріоритетності трафіку».
  14. Виберіть пункт «Мінімальний пінг».
  15. Можна встановлювати World of Tanks.

Знайте, що для постійної і ефективної роботи цієї програми її потрібно купити, але коштує вона недорого. У тому випадку, якщо вона вам не допомогла, здійснювати покупку не потрібно.



Не чекайте від цієї програми грандіозного зменшення пінгу. Вона знижує його ненабагато. Головна причина великого пінгу (швидкості зв`язку до сервера) - велика відстань до сервера World of Tanks і швидкість вашого інтернету.

Як заявляють гравці, деяким cFosSpeed допомогла, інші кажуть, що всі програми по зменшенню пинга користі не приносять. Тому якщо у вас висне гра, але пінг нормальний (до 100), спробуйте підвищити FPS за допомогою програми WoT Tweaker Plus.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!