» » » Скільки важить world of tanks?

Скільки важить world of tanks?

Скільки важить World of Tanks?

World of Tanks досить швидко набирає популярність, і з кожним днем гравців стає все більше і більше.

Всі бажаючі почати гру замислюються над тим, скільки важить World of Tanks, тобто скільки місця вона може займати на жорсткому диску і скільки оперативної пам`яті необхідно для нормальної гри.

Системні вимоги

Якщо відвідати офіційний сайт виробника, то там йдеться про те, що для нормального проходження гри на жорсткому диску має бути більше 19 GB вільного місця, але в той же час є застереження: рекомендована межа - 30 GB, так як в ході гри можуть встановлюватися додаткові моди.

Варто відзначити, що гра важить порівняно небагато (близько 10-12 GB), все інше займають скріншоти, моди і поновлення, які згодом можна видаляти. Також необхідно приділяти особливу увагу папок "res_mods", "screenshots" і "replays", які швидко заповнюються. Вміст даних папок періодично необхідно видаляти, таким чином звільняючи місце на жорсткому диску.

Об`єм оперативної пам`яті повинен бути більше 2 GB, рекомендована цифра - 4 GB. Якщо говорити про те, скільки важить інсталяційний файл, то, за заявкою офіційних представників, він займає всього 5, 34 Мб.

Якщо ви завантажили собі гру, але не знаєте правил її установки, прочитайте статтю Як встановити World of Tanks, де докладно викладено порядок установки програми та всіх його компонентів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!