» » » Як зробити ярлик?

Як зробити ярлик?

Як зробити ярлик?

В операційній системі ярлик - це не що інше, як посилання на будь-який файл. Тому, клікаючи по ярлику ви даєте команду комп`ютера запустити файл, на який посилається даний ярлик. Як зробити ярлик? Це абсолютно не складно.

Як створити ярлик

Для того, щоб зробити ярлик, досить кліклуніть на Вас файл (папку або ярлик) правою кнопкою мишки. У вас з`явиться меню, в якому слід вибрати графу «Створити ярлик». Він буде поміщений в тій же папці. Однак, ви можете перетягнути його куди вам потрібно. Він буде працювати. Тільки пам`ятайте, якщо ви захочете перемістити файл або папку, на яку посилається ярлик в інше місце, ярлик працювати не буде. Для того щоб кожен раз не перетягувати ярлики на робочий стіл, скористайтеся функцією «Відправити». Для цього клікніть на файлі, папці або ярлику правою кнопкою мишки. Після чого в меню, яке у вас з`явилося, виберіть графу «Відправити» - «Робочий стіл (Створити ярлик)».

Як зробити ярлик інтернету



Якщо вам потрібно створити ярлик інтернету на робочому столі, то необхідно зробити наступне. Відкрийте необхідний вам сайт і скопіюйте адресний рядок. Після чого потрібно на робочому столі натиснути правою кнопкою мишки і вибрати підменю «Створити ярлик». У вікно, що з`явилося «Вкажіть розміщення об`єкта» вставляйте адреса скопійованої раніше адресного рядка і натискайте «Далі». Після чого з`явиться вікно, в якому необхідно вказати ім`я ярлика. Називаємо ярлик і натискаємо «Готово». Ярлик з`явиться на робочому столі.

Як зробити ярлик мій комп`ютер

Якщо з певних причин ярлик «Мій комп`ютер» зник з робочого столу, створити його можна таким способом. Клацніть правою кнопкою мишки на робочому столі, після чого виберіть меню «Властивості» і клацніть по ньому вже лівою кнопкою мишки. У вас повинно відкритися вікно «Властивості: Екран». Далі потрібно вибрати вкладку «Робочий стіл» - «Налаштування». Натискаєте на нього. У вас з`явиться вікно «Елементи робочого столу». Поставте галочку в підміню «Значки робочого столу» в віконці навпроти «Мій комп`ютер». Натисніть ОК. Підтвердіть виконані дії у вікні «Властивості: Екран». Для цього натисніть спочатку кнопку «Застосувати», а після «ОК».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!