» » » Як дізнатися свій ккд в world of tanks?

Як дізнатися свій ккд в world of tanks?

Як дізнатися свій ККД в World Of Tanks?

ККД - коефіцієнт корисної дії. У World of Tanks їм позначається показник ефективності гравця. Тобто чим краще людина грає, тим більше досвіду він отримує від кожного бою і тим більше його ККД.

У грі дуже цінуються гравці з високим показником ефективності, багато їх бояться як вогню, адже в умілих руках танк може знищити з півкоманди ворогів. А раптом ви теж грізна сила для противників, але не маєте поняття, як дізнатися свій ККД?

Як розраховується ККД

Для початку розберемося, як розраховується рейтинг ефективності. Ми говоримо не про рейтинг ефективності у вкладці «Досягнення» в клієнті гри і на офіційному сайті. Це теж ККД, але його формула розрахунку інша. Його рідше беруть до уваги.

Що в основному впливає на рейтинг ефективності гравця:

  1. Кількість знищених ворогів (Фрагів);
  2. Наноситься ворогам шкоди;
  3. Виявлені противники;
  4. Втрати союзників по виявленим вами противникам;
  5. Окуляри захоплення ворожої бази;
  6. Окуляри збивання захоплення союзної бази;
  7. Рівень техніки.


Рівень техніки сильно впливає, тому що за один бій на танку X рівня можна нанести шкоди стільки, скільки завдасть за 50 боїв танк I рівня. А так як шкоди і фраги - найважливіші чинники в розрахунку рейтингу ефективності, поліпшити статистику і особливо рівень гри легше на танках високих рівнів (хоча недосвідчених гравців більше в «пісочниці»).

Як перевірити ККД за допомогою сайтів

Є багато сайтів, на яких можна дізнатися ККД в World of Tanks. наприклад:

  • Wot-news.com. Найвідоміший сайт розрахунку рейтингу ефективності. Працює вже досить довго, тому знайшов популярність і довіру з боку гравців. Щоб дізнатися ККД, потрібно ввести свій нікнейм і натиснути «Завантажити дані».
  • Wot-game.com. Сайт теж популярний і також має свою систему розрахунку рейтингу ефективності. На ньому теж потрібно ввести свій нікнейм і натиснути на кнопку «Визначити». Рейтинг ефективності буде внизу таблиці під відсотком перемог.
  • Wot-noobs.ru. Сайт відомий своїм «НубоРейтінгом», сигнатурою (зображенням для підпису на форумах), яка оновлюється для кожного гравця. На ній можна побачити основні характеристики розрахунку, в тому числі ККД, про які було сказано вище.

Як дізнатися ККД в танках, який вважається стандартним серед гравців? Це РЕ - рейтинг ефективності (знову не плутайте його з тим, що в «досягнення»). Він показується на інших сайтах і в моді XVM (хоча там можна вибрати, який рейтинг Ви бажаєте бачити).

мод XVM



На момент написання цієї статті модом XVM користувалися більше 1,8 млн. Користувачів. Цей мод, в першу чергу, відомий тим, що відображає загальний ККД в танках і статистику для кожної одиниці техніки. Крім цього, він відображає статистику для інших гравців і істотно полегшує гру завдяки відмінній модифікації міні-карти.

Як подивитися ККД за допомогою мода XVM? Спочатку його потрібно завантажити і встановити, а потім авторизуватися на сайті і активувати статистику. Інструкція та інша інформація по моду знаходиться на офіційному сайті або в збірках модів.

Примітно, що кожен гравець може налаштувати мод на свій розсуд. Для цього була розроблена онлайн-програма на тому ж сайті.

Як визначити ККД в World of Tanks за кольором

Щоб дізнатися свій ККД в Ворлд оф Танкс за кольором, потрібно подивитися на це зображення:WoT ккд

У цій таблиці показники ККД від меншого до більшого відображаються зверху вниз, тобто найменший показник вгорі, найвищий - внизу. Ось коротке визначення гравців за кольорами їх ККД:

  • червоний - поганий гравець;
  • помаранчевий - гравець нижче середнього;
  • жовтий - середній гравець;
  • зелений - хороший гравець;
  • синій - відмінний гравець;
  • фіолетовий - неймовірний гравець.

Як дізнатися ККД в WoT на вищевказаних сайтах? Подивіться, в який колір забарвлений показник рейтингу ефективності. В клієнті з установленим модом XVM відсотки перемог і ККД теж забарвлюється в різні кольори.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!